Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU 2 AY SPOR PAKETİ HEDİYE

Kampanyadan hem yeni hem de mevcut müşterilerimiz faydalanabilir.


Kampanya hangi Tivibu Ev paketleri için geçerlidir? Tivibu 2 Ay Spor Paketi Hediye Kampanyası aşağıdaki Tivibu Ev paketleri için geçerlidir. 


Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir.  Kampanya kapsamında 60 TL değerindeki kurulum hediyedir. 

Hediyeler Tivibu Ev Sinema paketi abonelerine Tivibu Go Sinema Paket hediyedir. Tivibu Ev Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket hediyedir. Aynı zamanda kampanya dahilinde tüm paketlerde 60TL tutarındaki kurulum hizmetimiz de hediyedir. 

Geçerli olduğu tarihler Kampanya, 9 Haziran 2015- 1 Ağustos 2015 tarihleri arasında geçerlidir. İlgili Taahhüt Bilgisi Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt alınmaktadır. Sözleşme için tıklayınız. Kurulum Hizmeti Kampanya kapsamında 60 TL tutarındaki kurulum ücreti alınmayacaktır. 

Kampanya iptalinde kurulum ücreti cayma bedeli olarak faturaya yansıtılır. Aktivasyon Hizmeti Aktivasyon Ücreti, IPTV Platform Hizmetine erişimin sağlanabilmesi için yapılan teknik aktivasyon işlemi nedeniyle ABONE’ye yansıtılan tutardır. Kampanya kapsamında Aktivasyon bedeli 30 TL olarak ilk faturaya yansıtılacaktır.

ayrıntılı bilgi tivibu web sitesi ve ttnet ofislerinde

Tags

Top Post Ad

Below Post Ad