Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DİGİTURK VE LİMİTSİZ İNTERNET AYDA 59.99 TL

Film Keyfi ile Limitsiz İnternet ayda sadece 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla… Her ay 80’i yeni 800’e yakın film ve yüzlerce belgesel ile Digiturk keyfin HD, internetin limitsiz olsun.


Kampanya kapsamında hem DIGITURK hem de TURKCELL SUPERONLINE üyeliği için ayrı ayrı 24 ay üyelik taahhüdü verilmesi gerekiyor. 

belirtilen şartlar ve fiyatlar ile Turksat uydusu üzerinden tüm DIGITURK üyeleri bu tekliflerden faydalanabilir. belirtilen minimum DIGITURK içerik paketleri üzerine, dilerseniz ek paket ve servisler ekleyebilirsiniz. 

Yeni ADSL üyelikleri için kampanya taahhüt süresi boyunca (24 Ay) aylık tüm vergiler dahil (%18 KDV ) 4 TL bedelle TURKCELL SUPERONLINE mülkiyetindeki modemler kullanımınıza tahsis edilir.Modem kullanım bedelinin TURKCELL SUPERONLINE'a ödenmesi gerekmektedir. 

FİBER üyelikleri içinse, TURKCELL SUPERONLINE mülkiyetindeki modemler abonelik boyunca herhangi bir bedel ödemeden kullanımınıza tahsis edilir. Mevcut SUPERONLINE üyeleri, mevcut modemlerini kullanabilirler. Modemler stoklarla sınırlıdır. 

Digiturk internet kampanyası kapsamında, hem DIGITURK hem de TURKCELL SUPERONLINE ile üyelik sözleşmesi imzalarsınız. Üyeliğiniz boyunca, tarafınıza her iki firmadan ayrı ayrı iki fatura gönderilecektir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad