Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI 360 DERECE GÖRÜŞ İZLE

atv, dünyada ikinci, Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan 360 derece canlı maç yayını ile, 26 Mayıs'ta Galatasaray – Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini sporseverlere saha içinde bulunuyorlarmış duygusunu yaşatarak sunacak. 

atv'den bir ilk daha: "360°" canlı maç yayını! Ekim 2015'ten bu yana televizyon kanalları arasındaki birinciliğini sürdüren atv, akıllı cihazlardan "360°" canlı ZTK final yayınıyla bir ilke daha imza atacak. 

Sporseverler, iOS ve Android destekli cihazlarına a+ uygulamasını indirerek "360° Maç Keyfi" deneyimini yaşayabilecek, Galatasaray - Fenerbahçe ZTK final maçını 360° canlı olarak izleyebilecekler. 

Uygulama üzerinden saha içine yerleştirilmiş 360° ikonlarına dokunarak, maçı o kameranın sağladığı 360°'lik açı ile takip edebilecekler. Maçı izlerken hem sahanın hem tribünlerin hem de yedek kulübesinin heyecanını bire bir görüntüleyebilecekler. 

Sporseverler bir yandan atv ekranlarında ZTK Final maçı heyecanını yaşarken diğer yandan akıllı cihazları ile sanal gerçeklik imkanı sunan a+ uygulamasını kullanarak maçın her anını tüm açılardan takip edebilecekler. 

Galatasaray ve Fenerbahçe yedek kulübelerini görecek şekilde, kulübelerin sağına ve soluna yerleştirilecek olan ve 360° görüntü alabilen kameralar ile yapılacak canlı maç yayını, sporseverlere "stadyuma gitmeden evde maç atmosferinin içine girecekleri" benzersiz bir sanal gerçeklik deneyimi yaşatacak. 

Sporseverler, ZTK finali ile aynı gün Sabah Gazetesi'nin ücretsiz olarak vereceği sanal gerçeklik gözlüğü ile uygulama üzerinden, ayrıca Jiroskop ve parmakla hareket ettirerek de 360° maç keyfinin ayrıcalığını yaşayabilecekler. 
App Store atv a+ uygulamasını Buradan indirebilirsiniz
Google Play atv a+ uygulaması Buradan indirebilirsiniz
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad