Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

THE WALKİNG DEAD TÜRKİYEDE İLK KEZ TURKCELLTV+’TA

Yayına girdiği 2010 yılından bu yana tüm dünyada ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine ulaşarak en çok izlenen dizilerden biri haline gelen TheWalkingDead’in 7. sezon bölümleriTürkiye’de ilk kezTurkcellTV+’tan izlenebilecek. 

Dünyayla aynı anda Turkcell TV+ platformunda birinci bölümü yayınlanacak olan TheWalkingDead, 24 Ekim Pazartesi günü Amerika yayınından 4 saat sonra TV+ ekranlarında olacak. 

Turkcell’in hem televizyondan hem de mobil cihazlardan izlenebilen TV platformu Turkcell TV+ ilklere imza atmaya devam ediyor. 

2010 yılında yayınlanmaya başlayan ve ekranların en popüler yapımlarından biri haline gelen TheWalking Dead Türkiye’de ilk kez TurkcellTV+’ta olacak. 
Dünyayla aynı anda Turkcell TV+ platformunda yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak olan TheWalkingDead, Amerika yayınından hemen sonra,24 Ekim Pazartesi günü TV+ ekranlarındayerini alacak.Yeni sezon bölümleri de her hafta aynı şekilde Amerika yayınından hemen sonra TurkcellTV+’tan izlenebilecek. 

Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan fantastik dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgını ile oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor.

Bu sezonda da on altı bölüm olarak çekilmesi planlanan ve ilk altısına ait çekimlerin tamamladığı TheWalkingDead 7. sezonun son bölümünün ise 2 Nisan 2017’de yayınlanması öngörülüyor.  

Turkcell TV+ ile istenilen yerden TheWalkingDeadkeyfi 
Gerçek çoklu ekran deneyimi sunan Turkcell TV+ ile kullanıcılarTheWalkingDead dizisini televizyonlarının yanı sıra cep telefonları, tabletleri ve bilgisayarları ile istedikleri yerden izleyebilecek. 

En kritik maçları, sevilen filmleri, dizileri, kısacası tüm TV içeriğini bir tık kadar yakına taşıyan Turkcell TV+’ındurdurma, geri alma, kaydetme gibi özellikleri sayesinde mevcut yayın akışına bağlı kalmadan televizyon izlemek mümkün oluyor.

Top Post Ad

Below Post Ad