Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

REGAL TV ALANA DSMART HEDİYE

Vestel ve Regal Televizyon alan herkese; 2 ay boyunca D-Smart keyfi hediye! 

3 büyüklerin hazırlık maçları, dünyaca ünlü filmler, diziler, belgeseller, eğlence ve ulusal kanallar dahil, 84'ü HD 280'den fazla kanal D-Smart ile televizyonunuzda. Üstelik D-Smart D-Fix ile kablo ve kumanda kalabalığına veda edin!

Kampanya kapsamında deneme amaçlı D-Smart Mega Paket, Belgeselsever ve Eğlencesever paketleri 60 gün boyunca ücretsiz olarak tüketiciye sunulacaktır. İç kurulum ücreti olan 35 TL, D-Smart Teknik Servis tarafından tüketiciden tahsil edilecektir. 

Dış kurulum; çanak, LNB, kablolama gibi ürün ve hizmetleri kapsamakta olup, dış kurulum ihtiyacı olduğu takdirde tüketiciye aittir. Ücretsiz deneme süresinin sonunda abonelik başlatmak isteyen tüketiciler 24 ay taahhüt vererek o tarihte geçerli fiyatlar üzerinden aboneliklerini başlatabilirler. 

Kampanya, Vestel tarafından tüketiciye verilecek şifre ile aktive ettirilecektir. Kampanya katılım şifresi, 01.10.2016 – 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Şifre aktivasyonu için en son tarih 31.12.2016’dir. 

Deneme süresi bittiğinde, ulaşılamayan ya da D-Smart'a herhangi bir talepte bulunmayan müşterilerin D-Smart yayınları kesilir; faturalandırma yapılmaz. 

Deneme süresinin sona ermesini takip eden 7 gün içinde kişinin kullanımına verilen cihaz, smart kart ve sair ekipmanın eksiksiz ve çalışır halde, bildirilen D-Smart bayisine teslim edilmesi gerekmektedir. Süresinde teslim edilmeyen cihaz, smart kart ve sair ekipmanın bedeli faturalandırılacaktır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad