Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU CEP TARİFELERİ

Tivibulu Cep Tarifelerine gelenlere; Yerli filmlerden komediye, aksiyondan festival filmlerine dolu dolu Sinema Paketi ve Spordan filme, belgeselden diziye, zengin içeriklerle dolu Süper Paket 24 Ay boyunca ücretsiz.​​​​​​ 

Kampanya 31.12.2017 tarihine kadar geçerlidir. Faturalı tarifelerden 24 fatura dönemi boyunca indirimli yararlanmak için aktivasyonun ardından "SOZ" yazarak 5555'e SMS'le taahhüt verilmelidir. 

Taahhütlü tarifenin avantajı olarak Tivibu Süper ya da Sinema Paketinin 24 ay boyunca AVEA tarafından karşılanması faydasından Yeni Tivibu aboneleri faydalanabilir. Bu faydadan faydalanmak icin TIVIBULU yazıp 5555'e sms gondererek şifre alınması gerekmektedir. 

Şifre alındıktan sonra, 444 5 375 Tivibu müşteri hizmetleri aranarak veya Türk Telekom ofis/bayilerine alınan şifre aktif ettirilerek ,tarifenin avantajı olanTivibu paketinizin ücretini 24 ay boyunca AVEA tarafından karşılanmasını sağlayabilirisiniz. 

24 ayın sonunda Tivibu Sinema/Süper paket üyeliğiniz devam edecek olup Tivibu Sinema/Süper paket üyeliği güncel tarife ücreti ve cihaz kullanım bedeli müşteri tarafından ödenecektir. 

Tarife kapsamında sunulan Tivibu avantajından faydalanmak için Tivibulu Cep Tarifeleri Kampanya katılım formunun imzalanması gerekmektedir. 

Kampanya kapsamında iletilen katılım ŞİFRESİ'nin ve kampanyadan kaynaklanan hak ve yükümlülüklerin üçüncü kişi/kişilere devredilmemesi gerekmektedir. Kampanya katılım koşullarından kaynaklanan damga vergisinden müşteri sorumlu değildir. 

Tivibu aboneliği için verilen cihazların mülkiyeti TTNET'e aittir. Abonenin herhangi bir sebeple kampanyadan ayrılması, aboneliğin her hangi bir nedenle feshi halinde 7 iş günü içinde verilen cihazların çalısır halde Türk Telekom Ofis veya Bayilerine teslim edilmesi gerekmektedir. 

Cihazların teslim edilmemesi durumunda aboneye cihaz bedelleri yansıtılır. Tercih edilmesi durumunda Uydu Dış Kurulum bedeli peşin 125 TL veya taksitli 132 TL'dir (11TLx12 ay taksit) ve kırmızı halı filmleri ayrıca ücretlendirilir. Tivibu paket içeriklerini belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Tivibu Ev, IPTV alt yapısı uygun olan lokasyonlarda sunulabilmektedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad