Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DSMART KAMU ÇALIŞANLARA 3 AY BEDAVA

Kamu çalışanlarına özel Aile Spor , Film Dizi ve Mega paketler indirimli.

Üstelik tüm kanallar 3 ay boyunca hediye. Bu kampanya yalnızca özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu çalışanları ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler, şehit yakınları, Sarı Basın Kartı sahipleri için yeni aboneliklerde geçerlidir. 

Belirtilen fiyatlar 31 Aralık 2016 tarihine kadar yapılan yeni bireysel abonelik başvurularında 24 ay kullanım sözü ile geçerli aylık ücretlerdir. 
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. 3 ay boyunca tüm D-Smart kanalları, 40 TL D-Smart aktivasyon bedeli, ilk ay kullanım bedeli, damga vergisi ve 40 TL D-Smart ( TV) İç kurulum bedeli kampanya kapsamında hediyedir. 

D-Smart uydu alıcısı ve smart kart mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir. Gerekliği olduğu durumda dış kurulum ücreti ve uydu alıcı, smart kart ve kumanda haricindeki ekipman tüketiciye aittir. 

Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen donanımı; uydu alıcısı ve smart kartı 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (D-Fix için 150 TL, HD Uydu Alıcısı Cihaz için 150 TL, HD+ Uydu Alıcısı (Kayıt Cihazı dahil) için 250 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir.....


Kampanya kapsamında abonelik dondurma hizmeti verilememektedir. D-Smart, kanal, yayın ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya D-Smart uydu alıcısı stoklarıyla sınırlıdır. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad