Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG 4K HD Blu-ray oynatıcısı tanıtıldı

LG UP970 Ultra HD Blu-ray oynatıcı, her zamankinden daha berrak ve canlı bir görüntü sunuyor. 

Dolby Vision, Dolby'nin dünyadaki en gelişmiş sinemalara güç veren HDR teknolojisinden yararlanarak, evinizdeki TV deneyiminiz için daha fazla parlaklık ve kontrast ile daha zengin bir renk paleti sunuyor.

Dolby Vision, bu yıl içerisinde yapılacak bir yazılım güncellemesi ile LG UP970 için de aktif hale gelecek. LG UP970, aynı zamanda HDR formatı (HDR10) desteği ile geliştirilmiş çift format HDR uyumluluğunu sağlayıp, mümkün olan en yüksek HDR içeriğine erişebilecek. 

 İçerik oluşturmaktan dağıtıma ve oynatmaya kadar birçok hizmet sunan Dolby Vision, dünyadaki önde gelen Hollywood yönetmenleri, büyük film stüdyoları, distribütörler ve TV OEM'leri tarafından desteklenen bir çözüm olma özelliğini taşıyor. 

İsteğe bağlı yayın hizmetleri, 80’den fazla stüdyonun ürettiği birçok Dolby Vision özelliğine sahip içeriği, kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

Buna ek olarak, önde gelen OTT sağlayıcıları arasında bulunan Dolby Vision'da 100 saatten fazla orijinal içerik bulunuyor. Ayrıca dünyadaki tüm kullanıcılar, 2017 yılının başlarında Ultra HD Blu-ray disk üzerindeki tüm Dolby Vision içeriklerine ulaşabilecekler. 10 bit renk ve Rec. ITU-R BT 2020 renk dizisinin yanı sıra, yüksek verimli video kodlamanın (HEVC) oynatılmasına da olanak sağlıyor. 

LG UP970, gerçek bir sinematik ses ve video deneyimi için Dolby True HD, Dolby Atmos ve DTS-HD Master Audio’nun da içinde bulunduğu önde gelen ses formatlarıyla da uyumlu. LG UP970 iki tane HDMI çıkışına sahip. Bunlardan birisi Ultra HD video çıkışı için kullanılan HDMI 2.0a yuvası. 

Diğeri ise AVR ve SoundBar gibi HiFi aygıtlarla bağlantıyı sağlayarak ses çıkışı kalitesini arttıran HDMI 1.4 çıkışı. LG UP970’in sahip olduğu Ethernet ve Wi-Fi bağlantıları sayesinde kullanıcılar, en sevdikleri çevrimiçi içerikleri Netflix ve YouTube üzerinden kolaylıkla izleyebilirken, USB girişi ise, film, resim ve müzik gibi içeriklerin de oynatılabilmesine imkân veriyor.hurriyet
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad