Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Turkcell 5 i bir yerde kampanyası

Hem cepten hem evden iletişim ihtiyaçlarınız üstelik evde Turkcell TV+ keyfiyle 5i 1 Yerde paketlerinde Kampanya 6 Mart​ 2016 - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 

Kampanya 24 ay taahhütlüdür. 5i 1 Yerde Paketler Kampanyası Turkcell ve Turkcell Superonline’ın ortak kampanyasıdır. 

Kampanya kapsamında alınan Turkcell Superonline internet hizmeti ve bu hizmete ait tüm ek hizmetler/ürünler ve doğan bedellerin tahsilatına Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından aracılık edilecek olup bu bedel Turkcell İletişim Hizmetleri A. Ş.’ ye ödenmelidir. 

Kampanya kapsamındaki hizmetlerin sunulabilmesi için gerekli tüm kişisel verilerinizin (örneğin; TCKN/GSM no) TURKCELL, Turkcell iştirak şirketleri ve ilgili iş ortakları arasında olacak şekilde karşılıklı paylaşılmasına onayınızla izin verilmektedir, söz konusu iznin iptali veya kapsamının daraltılması ancak kampanyanın sonlanması durumunda mümkün olabilir. 

Kampanyadan mevcut veya yeni Turkcell Superonline fiber internet aboneleri yararlanabilir. Fiber internet hizmeti Turkcell Superonline altyapısının bulunduğu bölgelerde sunulabilmektedir. 

Kampanya kapsamında seçilen Turkcell Superonline ev internet paketi ücreti ve bu pakete ait tüm Superonline hizmet/servisleri karşılığında tahakkuk eden bedeller (Taahhüt Süresinin son ayına karşılık tahsil edilecek olan alacak hariç olmak üzere) 

TÖHAŞ (Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş.) tarafından sunulan mobil ödeme hizmeti aracılığı ile TURKCELL faturasına tahsilatına aracılık kalemi altında yansıtılacaktır. Bu doğrultuda Taahhütname imza tarihi itibariyle TÖHAŞ tarafından sunulan mobil ödeme hizmetine ilişkin sözleşmeyi ayrıca imzalayarak TÖHAŞ tarafından sunulan mobil ödeme hizmetine kaydolmak gerekmektedir. 

Kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere faturanıza yansıtılır. mobil paket ​​​Turbo Ekstra 2 GB 2GB 1000DK HY 1000SMS ​ ​ ​ ev interneti 25Mbps Limitsiz Fiber 50 GB AKK*​ TURKCELL TV + GİRİŞ PAKETİ​​​ 99 TL​(24 AY KONTRATLI) 

Diğer paket seçenekleri ve detaylı bilgi turkcell web sitesi ve türkcell iletişim merkezlerinde

Top Post Ad

Below Post Ad