Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Acer 4K ekran portföyünü genişletti

Ev sinema sistemi tutkunları için iki projektör ve yaratıcı profesyoneller için monitörler Gittikçe daha çok içerik 4K'ya geçerken, bu yeni Acer ekran ürünleri hem medya tüketimi hem de yaratıcılık için kristal netliğinde görseller sağlıyor 

 H7850 ve V7850 projektörler: 4K UHD projektörler evlerin mahremiyetine sinema kalitesini getiriyor H7850 ve V7850 projektörler: 

Gerçek hayattaki gibi ışık ve renkler için HDR- ve Rec. 2020-uyumlu H7850 ve V7850 projektörler: Acer AcuMotion teknolojisi hızlı aksiyon dolu sahnelerde bile ultra yumuşak görseller sağlıyor ProDesigner™ PE320QK monitör: Acer HDR Xpert™ teknolojisi görüntülerdeki ince detayları ortaya çıkarır ve olağanüstü kontrast sağlıyor 

ProDesigner PE320QK monitör: Tasarımcılar için üretilen bu monitör sRGB renk alanının %130'unu ve DCI-P3'ün %95'ini destekleyerek daha fazla renk alanını kapsıyor Acer bugün New York'taki next@acer global basın konferansında ev sinema sistemi tutkunları için yeni H7850 ve V7850 4K projektörler ve yaratıcı profesyoneller için yeni ProDesigner™ PE320QK 4K LED monitör dahil olmak üzere yeni 4K ekran ürünü serilerini tanıttı. 

Projektörler ana akım ses/video meraklılarına olağanüstü değer ve performans sunmak amacıyla 4K Ultra Yüksek Tanımlı (UHD) çözünürlük, HDR- ve Rec. 2020- uyumluluğu ve AcuMotion teknolojisini barındırıyor. Yeni ProDesigner PE320QK monitör olağanüstü kontrast için Acer HDR Xpert™ teknolojisini içeriyor, 

USB C Tipini destekler ve tasarım odaklı profesyoneller için çekici ZeroFrame tasarıma sahip. Acer Dijital Ekranlar Bölümü Başkanı Victor Chen şunları söyledi: “İnternet üzerinden yayın hizmetleri büyüdükçe 4K içeriklerin gittikçe erişilebilir olmasıyla, Acer hem medya tüketimi hem de içerik yaratma için ekran portföyünü memnuniyetle genişletmektedir. Geniş bir projektör ve monitör yelpazesi aracılığıyla, çok çeşitli kullanıcı taleplerini karşılayan birinci sınıf görsel deneyimler sunmaktayız.”  
Kendinizi 4K deneyimine teslim edin 
Acer H7850 ve V7850 120 inçe kadar olan ekranlara jilet keskinliğinde görüntüler yansıtırken, kullanıcılar 4K çözünürlüğün getirdiği çarpıcı görüntü kalitesinin tadını çıkarabilirler. Ekrandaki 8.3 milyondan fazla pikselle birlikte, hem H7850 hem de V7850 ince görüntü detaylarının gerçekleşmesini garanti eden TI XPR teknolojisine sahip. 

Online video hizmetleri yaygınlaştıkça, 4K yayın içerikleri her zamankinden daha erişilebilir oluyor. Bu projektörler kullanıcıların sinemaya gitmeden büyük ekranda ultra yüksek çözünürlük deneyiminin keyfini sürebilmelerini sağlıyor.  

Çarpıcı gerçeklik için HDR uyumlu 
Hem Acer H7850 hem de V7850 HDR uyumlu (Yüksek Dinamik Aralık), genişletilmiş kontrast ve daha yüksek parlaklık ile daha büyük dinamik aralıklı parlaklık üretiyorlar. 

Projektörler daha parlak sahnelere ayarlanabiliyor, böylece hafif parlaklıkları detaylarıyla vurguluyorlar. Karanlık sahnelerde ise zengin siyahlar korunuyor ve gölgelerde gizlenen detaylar daha iyi ışıklandırma için genel olarak iyileştiriliyor. 

Her iki projektör de kare kare analiz ve siyah seviyesi optimizasyonu için lamba gücünün dinamik olarak ayarlanması sayesinde 1,000,000:1 oranına kadar DynamicBlack™ kontrast sağlıyor. Daha geniş bir yelpazedeki kullanıcı tercihlerini karşılamak için, H7850 3,000 lümen oranında bir parlaklık avantajına sahip. 

V7850 daha geniş bir renk gamının üretilmesine yardımcı olan RGBRGB renk çarkını içeriyor ve filmin yönetmeninin niyetine sadık kalarak orijinal renk ve tonları üretmek için Rec.709 standardını destekliyor. Her iki model de Rec. 2020 sinyalleri ve UHDTV standardı ile uyumlu. H7850 ayrıca Red Dot Ürün Tasarımı 2017 Ödülü ile onurlandırılan şık ve zarif bir tasarıma sahip.  

AcuMotion ile mükemmel aksiyon 
H7850 ve V7850 projektörler ayrıca hareketli sahnelerde görüntü kalitesini iyileştiren ve hareket bulanıklığını azaltan Acer’ın tescilli AcuMotion teknolojisini barındırıyorlar. 

Orta seviyede kareler üretiyor ve bunları mevcut olanların arasına koyarak istenmeyen titremeleri önlüyorlar. Bu nedenle, büyük bir maçı veya aksiyon filmini izlemek için idealler. Her iki projektör de güç tüketimini %70'e kadar azaltabilen ve lamba ömrünü 15,000 saate kadar çıkaran Acer’ın ExtremeECO güç tasarrufu özelliğine sahip.  

ProDesigner™ PE320QK monitör içerik yaratıcıları için Acer’ın yeni ProDesigner PE320QK monitörü müthiş detaylarla yüksek kaliteli görseller görüntülemek için ultra yüksek tanımlı 4K çözünürlüğe (3840 x 2160 pixels) sahip. 

Fotoğrafçılar, video editörleri ve yaratıcılık sektöründe çalışan diğer kişiler bu monitörün aydınlık ve karanlık arasında canlı bir kontrast için parlaklığı arttıran ve gerçek gibi renkler için daha geniş bir gamı kapsayan HDR Xpert™ teknolojisini takdir edeceklerdir. 

Monitörün şık ZeroFrame tasarımı kesintisiz bir görsel deneyim için ekran çerçevesini neredeyse ortadan kaldırıyor ve ofisinize modernlik katarak stil kazandırıyor. Masaüstünün dağınıklığını azaltmak için cihazların kolayca bağlanabilmesi ve şarj edilebilmesi amacıyla 85W'a kadar gücü destekleyen çift yönlü bir USB-C bağlantı noktası içeriyor. 

ProDesigner PE320QK monitör düşük Delta E < 1 ile doğru renkler üretiyor, sRGB'nin %130'unu ve DCI-P3 renk gamının %95'ini destekliyor. Bu monitörler aynı zamanda uzun düzenleme oturumlarında göz yorgunluğunu azaltmak için Acer VisionCare teknolojisini destekliyor. 

Yeni 4K projektörler ve monitör bugün firmanın oyuncular, yaratıcılar, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için en yeni cihazlarını ve çözümlerini duyurduğu New York'taki next@Acer basın toplantısında tanıtılmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com/nextatacer adresini ziyaret edin.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad