Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Filbox ile Millenicom fiber internet ayda 69.90 tl

Alternatif Telekom sektörünün öncü markası Millenicom, dijital uydu platformu Filbox ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. 

İşbirliği kapsamında Millenicom’un fiber hızında interneti ve Filbox’ın zengin içerikli eğlenceli dünyası cazip fiyat avantajıyla, 27 ay taahhüt kapsamında ayda sadece 69,90 TL’ye sunuluyor. 

Kampanyadan yararlanan tüm müşteriler Filbox Hemen uygulamasını da abonelik süresi boyunca ücretsiz kullanabilecek. Müşteri odaklı yaklaşımıyla sunduğu kampanyalar ve avantajlı fiyatlarıyla adından söz ettiren Millenicom, yeni nesil dijital uydu platformu Filbox’la işbirliği yaparak fiber hızında interneti televizyonun büyülü dünyasıyla birlikte müşterilerine sunuyor. 

Yeni kampanyayla Millenicom müşterisi olanlar, ödüllü filmlerden popüler dizilere, belgeselden spora, çocuktan eğlenceye tüm Filbox kanallarına 27 ay boyunca ayda sadece 69,90 TL’den sahip olabiliyor. 

Üstelik kampanyaya katılanlar, Millenicom’un ücretsiz evde kurulum avantajından da yararlanıyor. Millenicom Filbox kampanyası avantajlarla dolu Her geçen gün büyüyen kanal ailesiyle yılda en az 1000 film, 25 dizi, Filbox'a özel spor, belgesel, yetişkin, müzik ve eğlence kanallarının yanı sıra Türksat uydusundaki şifresiz ve ücretsiz yüzlerce kanalı müşterilerine ulaştıran Filbox, Millenicom işbirliği ile fiber altyapılı interneti müşterileriyle paylaşıyor. 

Kampanya ayrıca, Filbox abonesi olan müşterilerin Filbox Hemen uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilmesini de sağlıyor. Uygulamayı, IOS ve Android tabanlı tüm tablet ve telefonlarda çalıştırmak mümkün.  

Kampanyaya Nasıl Başvuruluyor? 
Millenicom Filbox kampanyasından yararlanmak isteyenler, Millenicom bayileri, Millenicom’un bireysel müşterilerine özel kampanyalarının sunulduğu http://www.doping.com.tr web adresi, Filbox satış noktaları ve 0850 225 09 90 numaralı Filbox çağrı merkezinden ve 0850 333 0 333 numaralı Millenicom çağrı merkezlerinden kampanyaya kolayca başvurabiliyor. 

27 ay taahhüt vererek kampanyaya katılan herkesin yararlanacağı avantajlar şöyle: • Millenicom’dan fiber hızında internet • Filbox ile Türksat uydusundaki yüzlerce şifresiz kanal • Filbox içinde 21 özel kanal • Filbox ve internet için aktivasyon ücretleri hediye • Full HD paket  

Millenicom Türkiye Hakkında 
Millenicom Türkiye, kurulduğu 2004 yılından bu yana European Telecommunication Holding (E.T.H. AG)’in Almanya’da elde ettiği deneyimle, hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom ve iletişim hizmetleri sunmaktadır. 

Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, ilk günden bu yana arama kartları, arama bazında operatör seçimi (1045), toptan hat kiralama ve 16 Mbps hızında ADSL gibi hizmetlerle Türkiye’nin birçok ilkine de imza atmıştır. 

Bireysel müşterilerine fiber internet ve ADSL ile sabit telefon hizmetleri, KOBİ’lere ise sabit telefon, genişbant internet ve ofis iletişim hizmetleri sağlamaktadır. Millenicom Türkiye; teknoloji odaklı ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştürerek, tüm süreçleriyle en kaliteli hizmeti ve en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedeflemektedir. 

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG’nin Türkiye enerji sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 iştiraki olan EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında Millenicom’un %100 hissesini satın alarak EWE AG’nin telekomünikasyon alanındaki zengin bilgi birikimini Türkiye’ye getirerek yerel uzmanlığıyla müşteri odaklı faaliyetlerine bu sektörde de devam edecektir.  

EWE Turkey Holding Hakkında: 
Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki olduğu EWE Turkey Holding çatısı altında sürdürmektedir. 

EWE Turkey Holding, Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın ve Kayseri’deki bölgesel doğal gaz dağıtım şirketi Kayserigaz’ın çoğunluk hissedarıdır. 

EWE, Türkiye doğal gaz sektöründeki en büyük beş enerji ticaret şirketinden biri olan EWE Enerji ile birlikte endüstriyel müşteriler, elektrik santralleri ve yerel dağıtım şirketleri için tedarikçi olarak ülke genelinde hizmet vermektedir. 

EWE Turkey Holding’in diğer bir iştiraki olan ve 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Enervis ise; enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanlarında ölçüm, etüt, danışmanlık, proje, uygulama ve eğitim hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir. 

EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında bireysel ve kurumsal müşterilerine internet, telefon ve bulut hizmeti sunarak 120.000 abonesine hizmet veren Millenicom’u satın alarak telekomünikasyon pazarında da faaliyet göstermeye başlamıştır.  

Filbox Hakkında 
Oflaz Medya Grubu tarafından Haziran 2014 yılında kurulan Filbox, Türkiye’nin yeni nesil dijital HD uydu platformudur. Dijital yayıncılıktaki son trendler takip edilerek pazarın dinamiklerine göre kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Filbox, abonelerine en iyi içerik ve hizmeti en uygun fiyata sunmayı hedeflemektedir. 

Dünyadaki en yeni teknolojileri zengin ve kaliteli içerik ile buluşturarak izleyicilerine sunan Filbox, bünyesinde; Paramount, FOX, Sony, Studiocanal, Dreamworks, Miramax ve Lionsgate gibi stüdyoların gişe rekortmeni filmlerinin, ödüllü dizilerinin yayınlandığı SİNEMATV, SİNEMATV2, SİNEMATV AİLE, SİNEMATV AKSİYON, SİNEMATV 1001 olmak üzere 5 adet sinema kanalı ve DiziTV kanallarının yanı sıra;

DISCOVERY CHANNEL, DISCOVERY SHOWCASE, DISCOVERY SCIENCE, ANIMAL PLANET, VIASAT NATURE, VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORE gibi dünyanın önde gelen 7 belgesel kanalını, Alman ulusal kanalı RTL’i, çocuklara yönelik eğitici ve öğretici olan DA VINCI LEARNING, ENGLISH CLUB TV kanallarını, Dünya sporlarını ayağınıza getiren EUROSPORT, FIGHTBOX spor kanallarını, TRACE URBAN ile 7 / 24 müzik kanalı ve yetişkinlere özel PENTHOUSE kanalını bulundurmaktadır. 

Bu kanalların yanı sıra Filbox, Turksat uydusu üzerinden yayın yapan yüzlerce şifresiz ve ücretsiz kanallara da erişim olanağı sağlamaktadır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad