Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU UYDU SÜPER PAKET 5 TL

Türk Telekom'un yeni nesil TV platformu TİVİBU, ödemeli TV pazarında ikinci sıraya çıktı. 

Şirket, '5TL TİVİBU Uydu Süper Paket' kampanyası başlattı. Türk Telekom mobil faturalı hattı referans olarak gösteren tüketiciler, yeni aboneliklerde, TİVİBU'nun Süper Paketi'ne 5 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek.
Kampanya kapsamındaki kullanıcılar, kullandıkları operatör fark etmeksizin, referans gösterdikleri Türk Telekom mobil faturalı hattın tarifesine göre, 39 TL'ye sunulan Süper Paket'ten; 5 TL, 9 TL ya da 12 TL fiyatlarla yararlanabilme fırsatını yakalayacak. 

3 AY ÜCRETSİZ 
Kampanyayı tercih eden tüketiciler, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi dahil tüm spor karşılaşmalarını, sinema kanallarını ve Türk Telekom TİVİBU'nun içeriğini cepten, web'den, tabletten ve Smart TV'lerden TİVİBU GO Süper Paket ile 3 ay ücretsiz izleyebilecek. 


Kampanya 11 Nisan 2017 –31 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerlidir.Kampanya taahhüt süresi 24 aydır. Sadece kampanyaya dahil Türk Telekom mobil tarife grubunda bireysel faturalı hattını veya tanıdığına ait Türk Telekom mobil faturalı hattı referans gösteren Yeni Tivibu müşterileri faydalanabilir. 

Tivibu indiriminden yararlanılabilmesi için, referans olarak iletilen mobil hatların tarife ve kampanyaya uygunlugunun kontrolü için veri isleme izininin olması veya en geç Tivibu ekipmanlarının teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün içinde bu izinin verilerek gerekli kontrollerin yapılması şartıyla referans olarak iletilen mobil hat sahibinden “SMS Onay” alınması gerekmektedir. 

Süresinde izninin ve SMS Onay’ın verilmemesi halinde abonelere referanstan kaynaklı ek Tivibu indirimi verilemeyecek olup, kampanya başlangıç fiyatı olan 39 TL üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

daha fazla detay tivibu web sitesi ve turk telekom ofislerinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad