Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Da Vinci Learning’den Büyük Hayalciler”e GoPro kazandıran yeni program

Çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan farklı eğitim seviyelerindeki belgesel ve eğlence programlarını “pasif tv izlemeye hayır!” misyonu ile sunan Da Vinci Learning’in yeni başlayacak “Büyük Hayalciler” programı, 07-28 Mayıs tarihleri arasında izleyicilerine GoPro Aksiyon Kamerası kazandırıyor. 

Büyük bilim adamlarının büyük hayallerinin anlatıldığı ve ilk gösterimi 07 Mayıs Pazar günü 20.00’de gerçekleştirilecek “Büyük Hayalciler” programını izleyerek, siz de hayallerinizi gerçekleştirmek için heyecan verici bir GoPro Hero4 aksiyon kamerası kazanabilirsiniz. 

Dünyaya hayal kurmayı öğreten “Büyük Hayalciler” ile sıra dışı bir yolculuğa şimdiden hazırlanın… Da Vinci Learning’in yeni programı “Büyük Hayalciler” ile Leonardo Da Vinci, Jules Verne, Arşimet ve Nicolai Tesla’nın heyecan verici çalışmaları ile mayıs ayı boyunca sanatın ve bilimin kalbine gideceğiz. GoPro Çekiliş 

Kampanyasına Nasıl Katılabilirsiniz? 07 – 28 Mayıs tarihleri arasında her Pazar 20.00’de gösterime girecek “Büyük Hayalciler” programında yayınlanan bölüm ile ilgili soruya Da Vinci Learning’in http://www.davinci-learning.com/buyukhayalciler websitesinde yanıt vermeniz kampanyaya katılmanız için yeterli olacak. 

Da Vinci Learning’in Büyük Hayalciler Çekiliş Kampanyası’nda toplam 4 kişi GoPro Hero 4 Silver Adventure Edition Aksiyon Kamerası kazanma şansını yakalayacak. Merakla beklenen çekiliş kampanyasına Da Vinci Learning’in http://www.davinci-learning.com/buyukhayalciler resmi websitesi üzerinden 28 Mayıs 2017 tarihine kadar katılabilirsiniz.  

Da Vinci Learning Hakkında Da Vinci Learning her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir televizyon eğitim kanalıdır. Dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşan Da Vinci Learning tüm dünyada 16 farklı versiyonla yayınlanmaktadır. 

Da Vinci Learning; Da Vinci Media himayesi altında, kendini işine adamış uluslararası bir ekiple, Da Vinci Learning'in tanıtımı ve heyecan verici etkinlikler, ortaklıklar ve kampanyalar yoluyla bir öğrenme isteği uyandırma çabası içindedir. 

Da Vinci Learning öğrenmenin, katılım, bağlılık ve en önemlisi de eğlencenin bir arada tuttuğu hayat boyu süren bir yolculuk olduğu felsefesinden hareket eder. En iyi eğitici eğlenceyi bulma yolundaki çabalarımız hiç bitmeyecek çünkü bizler esin kaynağı bulma isteğini, keşfetmenin heyecanını ve öğrenmenin verdiği mutluluğu biliyoruz. 

Türkiye’de D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 203. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal, Tivibu 126. Kanal ve digital uydu platformu Filbox 80. Kanal’dan yayın hayatına devam eden Da Vinci Learning Kanalı ile daha detaylı bilgiye http://www.davinci-learning.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad