Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

S Sport Copa Sudamerıcana ve Rallycross Heyecanı

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, içerik portföyünü genişletmeye ve sporseverleri farklı branşlardan organizasyonlarla buluşturmaya devam ediyor. 

Turkcell TV +, Digiturk ve D-Smart platformları üzerinden S Sport’u izleyebilen spor tutkunları, artık futbolda Copa Sudamericana, motor sporlarında da Rallycross heyecanını S Sport farkıyla izleyebilecek. 

İzleyicilerini İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1, MotoGP, Copa Libertadores ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nden maç yayınlarının yanı sıra özel programlarla da buluşturan S Sport, Copa Sudamericana ve Rallycross’un da Türkiye’deki resmi yayıncısı oldu. 

Güney Amerika futbolunun en prestijli ikinci futbol organizasyonu S Sport ekranlarında Copa Libertadores maçlarını izleyebilen spor tutkunları, artık Güney Amerika’nın en prestijli ikinci futbol organizasyonu olan Copa Sudamericana’nın maçlarına da kolaylıkla ulaşabilecek. 

S Sport’taki Copa Sudamericana heyecanı, 12 Mayıs Cuma günü Sao Paolo –Defansa Y Justica karşılaşmasının tekrar yayınıyla başlayacak. 

İzleyiciler sezon sonuna kadar Copa Sudamericana maçlarını canlı yayınlarla da izleyebilecek. Rallycross deneyimi Coyote World RX of Belgium yarışıyla başlayacak Formula 1 ve MotoGP’nin de resmi yayıncısı olan S Sport’taki Rallycross heyecanı ise 14 Mayıs Pazar günü 22.15’ten itibaren Coyote World RX of Belgium yarışının tekrarıyla başlayacak. 

Spor tutkunları, Copa Sudamericana’da olduğu gibi Rallycross’ta da canlı yayınlarla birlikte motor sporlarının coşku ve heyecanını evlerinde yaşama fırsatı bulabilecek. Sporseverler, S Sport’a Digiturk 87, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. kanaldan ulaşabiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad