Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Vodafone Yeni Kampanyasıyla Çiftçinin Verimliliğine Destek Olacak

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, yeni “Çiftçi Kampanyası” ile çiftçilerin özgürceiletişim kurmasını ve çiftçilikle ilgili bilgilere erişmesini sağlıyor.

Vodafone’a gelen çiftçiler, kampanya kapsamında ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan konuşma ve internet paketlerine ek olarak ücretsiz Çiftçi Haber Paketi sayesinde hem yakınlarıyla doyasıya iletişim kuruyor, hem de mobil dünyanın olanaklarını kullanarak verimliliklerini artıracak tarımsal bilgilere kolayca erişiyor. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone,mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle milyonlarca çiftçininverimliliklerini artırmalarına yardımcı oluyor. 

Vodafone, Türkiye’de ilk kez çiftçilere odaklı bir sosyal iş modeli olarak 2009 yılında hizmete sunduğu Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında Akıl Küpü tarifelerinin üzerine ek faydalarla geliştirdiği yeni “Çiftçi Kampanyası” ile çiftçilere hem yakınlarıyla doyasıya iletişim kurma, hem de mobil dünyanın olanaklarını kullanarak verimliliklerini artıracak tarımsal bilgilere kolayca erişme imkânı sağlıyor. 

Vodafone, yeni “Çiftçi Kampanyası” kapsamında gelen abonelerine Facebook, Twitter ve Instagram'da geçerli 1GB internet, 19.00-07.00 saatleri arasında geçerli Vodafone'lularla 2000 dakika konuşma paketi ve çiftçilerin bölgelerine özel en güncel bilgileri aldığı SMS servisi Çiftçi Haber Paketi’niücretsiz olarak sunuyor. 

Vodafone’a gelen çiftçi aboneler,ayda 19 TL'den başlayan fiyatlarla4 GB’ye kadar internet ve 4000 dakikanın üzerinde konuşma hakkına da sahip oluyor. 

Engin Aksoy: “Yaklaşık 1 milyon çiftçiye hizmet veriyoruz” Tarımda dijitalleşmenin öncüsü olma hedefiyle 2009 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Tarım ve Kredi Kooperatifleri’nin işbirliğiyle Vodafone Çiftçi Kulübü programını oluşturduklarını belirtenVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

 “Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla çiftçilerinverimliliklerini artırmalarına yardımcı oluyoruz. Her biri ilk kez Vodafone Türkiye tarafından sunulan hizmetlerden oluşan Çiftçi Kulübü programıyla çiftçileri doğru bilgiyle anında buluşturarak verimliliği, daha çok alıcıyla buluşturarak da kazancı artırmayı hedefliyoruz. Şu anda yaklaşık 1 milyon çiftçiye hizmet veriyoruz.

Akıl Küpü tarifelerinin üzerine ek faydalarla geliştirdiğimiz yeni ‘Çiftçi Kampanyamız’ ile çiftçilere sevdikleriyle doyasıya iletişim kurmave ihtiyaç duydukları tarımsal bilgiye anında erişme imkânı sunuyoruz. Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham verme hedefimiz doğrultusunda çiftçilerimizin hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz.”  

Dünyaya örnek oldu 
Vodafone Türkiye bünyesinde geliştirilen ve “Tarımda Türk Reçetesi” olarak adlandırılan “Vodafone Çiftçi Kulübü” programı, Hindistan, Gana, Kenya, Tanzanya, Yeni Zelanda ve Mısır olmak üzere 6 Vodafone ülkesinde daha kullanılıyor. 

Bugüne kadar dünyada 3 milyon çiftçiye ulaşan “Vodafone Çiftçi Kulübü”, Vodafone Türkiye’nin global pazara kazandırdığı ilk sosyal iş modeli oldu. 

8 yıllık başarı hikâyesi “Vodafone Çiftçi Kulübü”, son 8 yılda önemli başarılara imza attı: 

• Hava durumundan hal fiyatlarına, hastalık uyarılarından ilaçlama ipuçlarına, pek çok tarımsal bilgiye SMS üzerinden kolayca ulaşma imkânı sağlayan Çiftçi Haber Paketi ile 88 ürün çeşidine ve 957 ilçeye özel içerikler sunuluyor. Şimdiye kadar Çiftçi Haber Paketi üzerinden 1,1 milyon farklı içerik paylaşılırken, 871 milyon SMS gönderildi. 

• Çiftçilerin tek bir kısa mesajla ücretsiz ilan vererek tüm Türkiye’ye tarım ürünlerini gerçek değerinde ve aracısız satma imkânı veren Çiftçi İlan Servisi üzerinden 38 bin ilan gönderimi yapıldı. 

• Çiftçi ihtiyaçları doğrultusunda köylerde eğitim veren ve üretkenliğin artırılabilmesi için mobil servislerin faydalarının anlatıldığı Vodafone Çiftçi Eğitim Tırı ile 495 ilçe/köy ziyaret edildi ve 9 milyon kişiye ulaşıldı. Bugüne kadar 300 bin kilometre yol kat eden Çiftçi Tırı, böylece dünyanın çevresini 7 kezden fazla dolaşmış oldu. 

• Çiftçilere 5 günlük ilçe bazlı hava durumu, kategori bazlı sektör haberleri, detaylı ürün fiyat bilgileri, ücretsiz ve kolay ilan verme olanağı sunan Vodafone Çiftçi Kılavuzu mobil uygulaması 16 bin kullanıcı tarafından indirildi. 

Vodafone Çiftçi Kulübü’nün yeni kampanyasından faydalanmak için, çiftçi olunduğunu gösteren belgeyle Vodafone Cep Merkezleri'ni ziyaret etmek yeterli oluyor. Vodafone Çiftçi Kulübü’ne henüz üye olmamış Vodafone aboneleri ise CIFTCI yazıp2434’e göndererek ücretsiz üye olabiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad