Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Fenerbahçe-Marsilya maçı şifresiz Spor Arenada

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda başlayıp İsviçre'nin Lozan şehrinde devam edecek olan Fenerbahçe, ikinci etap kampında dev takımlarla karşı karşıya gelecek. 

Spor Arena da bir ilke imza atacak ve internetten bir büyük takımımızın maçı ilk kez D-Smart ortak yayını ile kesintisiz olarak yayınlanacak. 

 Sarı lacivertlilerin cumartesi akşamı Fransız devi Marsilya ile oynayacağı karşılaşma www.hurriyet.com.tr ve sporarena.com adreslerinden D-Smart ortak yayını ile naklen yayınlanacak. 


15 Temmuz Cumartesi saat 22.00'de başlayacak, D-Smart 77. Kanal Smart Spor ekranlarında da yer alacak ve büyük çekişmeye sahne olacak 90 dakikadaki tüm heyecan Spor Arena'da olacak. 

 Flaş transferlerle sezona başlayan sarı lacivertlilerin Marsilya karşısında ne yapacağı, yeni yıldızlar Valbuena, Mehmet Ekici, Dirar ve Kameni'nin performansını merak ediyorsanız, adresiniz cumartesi akşamı (www.hurriyet.com.tr/sporarena) Spor Arena... Bir ilk... Fenerbahçe-Marsilya maçı D-Smart ortak yayını ile şifresiz Spor Arena’da 

3 BÜYÜKLER SEZONU D-SMART’TA AÇIYOR! 
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın sezon öncesi hazırlık maçları, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları HD kalitesiyle D-Smart’ta izleyiciler ile buluşuyor. 

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa Ligi ön eleme turlarında oynayacağı ve yaza damgasını vuracak maçları Temmuz ve Ağustos ayları boyunca D-Smart Smart Spor HD kanalından (77. Kanal) izleyebilirsiniz.hurriyet

Top Post Ad

Below Post Ad