Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FX’in dizisi The Walking Dead Türkiye’de ilk kez TV+ ile izleyicilerle buluştu

The Walking Dead’in 100. bölümünü TV+ ve FX işbirliğinde herkesten önce izlediler Dünyanın en çok izlenen dizilerinden The Walking Dead Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip. 

TV+ FX işbirliği ile dizinin 100 şanslı takipçisi 100. özel bölümü herkesten önce izledi. Ayrıca bu işbirliği kapsamında The Walking Dead’in 8. sezon ilk bölümü Türkiye’de ilk kez TV+ ekranlarında yer aldı. 

Turkcell’in telefon, tablet, TV ve bilgisayardan izlenebilen televizyon platformu TV+, düzenlediği renkli etkinliklerle Türkiye’de eğlencenin de adresi oldu. 

TV+’ın Fox Networks grubuna ait FX ile yapılan işbirliği kapsamında The Walking Dead’in 100. bölümüne özel bir davet düzenlendi. 100 şanslı kişi 100. bölüme özel gerçekleştirilen, sürprizlerle dolu eğlenceli gecede ön gösterimle diziyi izlediler. 
“Heyecanla beklediğin The Walking Dead’in 100. bölümünü bizimle birlikte izlemeye ne dersin?” çağrısıyla dizi fanlarından The Walking Dead dizisinin neden vazgeçilmez olduğunu @FXTV @TurkcellTVPlus ve #TWD100 etiketleriyle paylaşması istendi. 

Bu paylaşımı yapan 100 şanslı izleyici 100. bölüme özel düzenlenen etkinlikte eğlenceli aktivitelerle dolu unutulmaz bir gece geçirdi. 

Aylakların dünyaya egemen olduğu kurgusal bir dünyayı konu alan The Walking Dead dizinin temasına uygun olarak gecede bulunan makyaj sanatçısı isteyen izleyicilere zombi makyajı yaparken cosplay sanatçıları katılımcıları adeta The Walkind Dead dünyasının içine soktu.

Bu özel gece, seyir keyfinin yanında renkli görüntülere de sahne oldu. The Walking Dead, yeni bölümleriyle, Amerika yayınından 24 saat sonra her Pazartesi saat 21.30’da FX ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Heyecan ile beklenen hit yabancı dizileri ve animasyonları Türk izleyicisi ile buluşturan FX kanalı TV+ platformundan izlenebiliyor.  
Dünyanın izlediği dizilerden Oscar’lı filmlere her şey TV+’ta Tablet ve akıllı telefonları birer televizyon haline getirerek TV izleme alışkanlığını değiştiren TV+’ta kanal sayısı 150’yi aşarken, film seçenekleri de iki katına çıktı. 

Dünyanın en değerli liglerinden en çok takip edilen belgesellere, en sevilen animasyonlardan Oscarlı filmlere, dopdolu içerikler ister televizyondan ister telefon ya da tabletlerden izlenebiliyor. 

TV+ uygulaması, Apple Store ve Google Store’dan indirilebilirken geliştirilen ürün özellikleri sayesinde kullanıcılar, kanallarındaki yayınları durdurabiliyor, canlı yayını geri alıp istedikleri programı kaydedilebiliyorlar. Ayrıca, TV+ deneyimini yaşamak isteyenler, ilk aya özel ücretsiz olarak bu paketlerden faydalanabiliyorlar.

Top Post Ad

Below Post Ad