Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile Evler Sinema Salonuna Dönüşüyor

Geliştirdiği ürünlerle müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Philips Sound, Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile sese yeni bir boyut kazandırarak, evlerde devrim niteliğinde bir eğlence deneyimi sunuyor.

4 farklı model; Philips Fidelio B1, B5, E6 ve B8 Soundbar’dan oluşan Fidelio Ev Sinema Sistemleri ailesi; ince, kompakt tasarımları, boyutlarından umulmayacak ses çıkış güçleri, üstün teknolojileri, bluetooth’la tüm eğlence sistemlerine bağlanabilme özellikleri ve sadece B5 ve E6 modellerine özel ayrılabilen ve bağımsız olarak da kullanılabilen hoparlörleri ile sesi sadece dinleme değil gerçek zamanlı olarak yaşama imkanı da sunuyor. 

Philips Sound, Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile ev sineması keyfine işitsel olarak bambaşka bir boyut katıyor. Philips’e özel teknolojilerle donatılan Fidelio Ev Sinema Sistemleri ailesi, farklı zevk ve beklentilere hitap eden Fidelio B8, B1, B5 ve E6 Soundbar modelleri ile sesi duyulacak bir frekans olmaktan çıkarıp yaşanacak bir deneyim haline getiriyor. 


Philips Fidelio B8 Soundbar, ince görünümüyle etkileyici ses sunan 18 hoparlörü ve Dolby Atmos® teknolojisiyle son derece gerçekçi bir 3D ses atmosferi yaratırken; ince, zarif ve kompakt tasarımıyla dikkat çeken Fidelio B1 Nano Soundbar, kullandığı Microbeam teknolojisiyle boyutundan umulmayacak kadar yüksek bir ses gücü sunuyor. 

Fidelio Ev Sinema Sistemleri içinde ayrılabilen hoparlörleriyle farklı odalarda da bağımsız olarak kullanılabilme avantajı sunan B5 Soundbar ve E6 Kablosuz Sinema Hoparlörleri ise bu özellikleri sayesinde saniyeler içinde stereo’dan surround ses kalitesine geçiş yapabiliyor.  
Philips Fidelio B1 Nano Sinema Hoparlörü: Küçük boyut, güçlü ses 
Philips Sound Ev Sinema Sistemleri ailesinden Fidelio B1 Nano Sinema Hoparlörü, sadece 40 cm’lik genişliği ile en küçük yaşama alanlarında bile etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. 

Philips’e özel, patentli Microbeam teknolojisini kullanan Fidelio B1, kompakt ve ince görünümünden beklenmeyecek kadar yüksek ses çıkış gücüyle dikkat çekiyor. Odadaki herkesin geniş ve yoğun sesin tadına varmasını sağlayan Microbeam teknolojisi, sesi diğer soundbarlara göre çok daha geniş bir alana yayarak, film keyfine 180 derecelik bir boyut katıyor. 

Yüksek duyarlılığa sahip dört sürücüye (ikisi yanlarda ve ikisi ortada) sahip olan Fidelio B1, her türlü televizyona harika bir ses sunmanın yanı sıra 320W bileşik çıkış gücü sayesinde müzik dinlerken de harika bir ses kalitesi sağlıyor.  

Fidelio B8 ‘e özel Dolby Atmos ile helikopterlerin başınızın üstünde uçmasına izin verin! 
Philips Fidelio B8 Soundbar, Philips’in 3D ses deneyimi sunan ilk soundbarı olarak ön plana çıkıyor. Dolby Atmos ve Philips'in tescilli Ambisound teknolojisi sayesinde standartların çok üzerine çıkan Fidelio B8, sese gerçek anlamda yeni bir boyut katıyor. 
Dolby Atmos özelliğiyle standart soundbarların iki boyutlu bir çevresel ses deneyimi sunduğu yerlerde Fidelio B8; sesi üç boyutlu, sanki helikopterler gerçekten başınızın üzerinde uçuyormuş gibi yaşatmasıyla gerçeklik hissini üst boyutlara taşıyor.18 hoparlörü içeren bir ağa sahip olan Fidelio B8, Philips’in patentli Ambisound teknolojisiyle de dikkat çekiyor. 

Bu teknoloji, sesi soundbarın kendi genişliğinden çok daha geniş bir açıda yayılacak şekilde düzenliyor ve yerleştiriyor. Filmde yağmur yağıyorsa, sanki oturma odanızda yağıyor gibi duyacaksınız. Ve bütün bu ses sadece 53 mm yüksekliğe sahip ince bir soundbar'dan gelecek. 

 Philips Fidelio B5 ve E6: Saniyeler içinde surround ses kalitesine geçme deneyimi 
Ayrılabilir kablosuz hoparlörleri ve kablo karmaşası olmadan her yere yerleştirilebilen kablosuz subwoofer’ı ile çok kanallı surround ses deneyimi yaşatan Fidelio B5 Soundbar ve Fidelio E6 Kablosuz Sinema Hoparlörleri, evin her yerinde dinamik ve dengeli bir ses ortamı yaratıyor. 

Ayrılabilen hoparlörleriyle de etkili bir ses çıkış gücüne sahip olan Fidelio B5 ve E6, soundbardan bağımsız bluetooth modülüyle, evde ya da dış ortamlarda özgürce müzik ve film keyfi yaşanmasına fırsat veriyor. 

Ayrılabilen iki hoparlörleri ile isteğe bağlı olarak saniyeler içinde stereo sesten surround ses kalitesine geçebilen Fidelio B5 ve E6, Philips tarafından geliştirilen mekan yapılandırması işlevi sayesinde evde hoparlör yerleşimi için en iyi ses dengesini tespit ediyor. Böylece her bir hoparlörün sesi en iyi şekilde ayarlanabiliyor ve evde dengeli bir ses ortamı yaratılabiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad