Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Avengers Infinity War'dan yeni görsel

Marvel'ın en karizmatik süper kahramanlarını bir araya getiren Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) için nefesler tutuldu. 

Merakla beklenen filmden yeni bir görsel yayınlandı, Fragmanı bile tüm zamanların izlenme rekorunu kıran ve şimdiden yılın yapımı olarak anılan filmde 70'den fazla karakter rol alacak. 

İşte, Sonsuzluk taşlarının peşine düşen, dünyanın gördüğü en büyük tehdit Thanos'a karşı mücadele verecek ve şimdiye kadar filmde oynaması kesinleşen süper kahramanlar. 

Dünyanın kaderi bir kez daha tehdit altındayken, kahramanlarımız birleşiyor. Marvel'in yeni devam halkası Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndan gelen yeni tanıtım görselinde, Yenilmezler ekibi, Galaksinin Koruyucuları ve Doktor Strange'in de desteğiyle dünyayı savunmaya hazırlar... 


İşte filmde oynaması kesinleşen karakterlerin tamamı.. 
Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) Wong (Benedict Wong) Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo) Thanos (Josh Brolin) Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson)

Thor (Chris Hemsworth) Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) King T’Challa/Black Panther ( Chadwick Boseman) Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) Vision (Paul Bettany) Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) Gamora (Zoe Saldana) Drax the Destroyer (Dave Bautista) 

Groot (Vin Diesel, Terry Notary) Mantis (Pom Klementieff) Nebula (Karen Gillan) Rocket Raccoon (Bradley Cooper, Sean Gunn) Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) James Rhodes/War Machine (Don Cheadle) Loki (Tom Hiddleston) Clint Barton/Hawkeye ( Jeremy Renner) Okoye (Danai Gurira) Shuri (Letitia Wright) Hope van Dyne/The Wasp (Evangeline Lilly) Scott Lang/Ant-Man/Giant-Man (Paul Rudd) 

 M’Baku (Winston Duke) Taneleer Tivan/The Collector (Benicio Del Toro) Cull Obsidian, Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) Happy Hogan (Jon Favreau) Stan Lee Valkyrie (Tessa Thompson) Ned Leeds (Jacob Batalon) Maria Hill (Cobie Smulders)kaynak:ntv

Top Post Ad

Below Post Ad