Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Acer’a 13 Red Dot Design 2018 Ödülü

Red Dot jürisi Acer’ın geniş ürün portföyündeki dizüstü bilgisayarları, projeksiyon cihazları ve kulaklıklarının başarılı tasarımlarını ödüllendirdi 

Acer, on üç ürününün tasarımlarıyla prestijli Red Dot Design ödülüne layık görüldüğünü duyurdu. Bu ödüller, Acer’ın yakın zaman önce kazandığı on iki adet iF Design 2018 ödülünün hemen ardından geldi. 

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Swift 7 ve eğitime yönelik ilk Chrome OS tablet olan Acer Chromebook Tab 10 gibi endüstri lideri yenilikler de dahil olmak üzere Red Dot ödüllü Acer ürünleri, bu yıl dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan kulaklıklara, monitörlere ve projektörlere kadar birçok farklı kategoride yer alıyor. 
Bu ödüller, Acer’ın çarpıcı tasarımı ürün türü ve fiyatı fark etmeksizin kullanıcı deneyiminin temel parçalarından biri haline getirme kararlılığını gösteriyor. “Acer’ın on üç ürününün bu denli prestijli bir ödüle layık görülmesinden dolayı çok mutluyuz. 

Ayrıca kazananlar arasında birçok farklı ürün kategorimizin temsil edildiğini görmek de heyecan verici.” diyen Acer Kurumsal Pazarlama, İş Planlama ve Operasyon Başkanı Tiffany Huang, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Teknolojiyi olabildiğince çok kişiye ulaştırmanın yanı sıra kullanıcı odaklı tasarımlar ve işlevlerle her sınıftan cihazımızda olağanüstü deneyimler yaşatma hedefimiz bizi motive ediyor.” Red Dot Design 2018 ödülü kazanan Acer ürünleri şunlar: 

Predator Triton 700 Oyun Dizüstü Bilgisayarı iF Design 2018 ödüllü dizüstü bilgisayarın 18,9 mm (0,74 inç) inceliğinde ve 2,45 kg (5,4 pound) ağırlığındaki alüminyum kasası, 15,6 inç Full HD IPS ekranın yanı sıra sınıfının en iyi bilgisayar teknolojilerine ev sahipliği yaparak termal özellikler veya sağlamlıktan ödün vermeden boyut ve performans arasında dengeyi kuruyor. Ürünün küçültülmüş siyah kasası, keskin hatlar ve açılı ön köşeler bulunan minimalist bir tasarıma sahip.  

Predator Galea 500 Oyuncu Kulaklığı Predator Galea 500 oyuncu kulaklığı kullanıcıların kendilerini oyun dünyasının içinde hissetmesini sağlayarak oyun içindeki unsurların nerede olduğunu sadece görmekle kalmayıp aynı zamanda duyabilmelerini de mümkün kılıyor. 

Acer’ın TrueHarmony™ 3D Soundscape teknolojisi sayesinde elde edilen bu özellik, kullanıcının kafasının konumuna göre akustik bir alan oluşturuyor. Böylece ses sabit bir yönden geliyormuş gibi algılanıyor. 

Acer Swift 5 Dizüstü Bilgisayar Swift 5, her yere rahatça taşıyabilecekleri, sağlam performanslı ve şık bir dizüstü bilgisayar arayanlar için tasarlandı. Yalnızca 970 gram ağırlığındaki şık kasa sürekli seyahat halindeki kişiler için ideal. 

Üründe kullanılan özel seçilmiş malzemeler arasında üst ve alt kısımda yer alan ultra hafif magnezyum lityum alaşımı ile avuç içi bölgesine ekstra sağlamlık katan magnezyum alüminyum alaşımı bulunuyor.  

Acer Spin 5 Dönüştürülebilir Dizüstü Bilgisayar Acer Spin 5, hoparlörleriyle tasarımda çığır açıyor. Geçmişte, dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlardaki hoparlörlerin önü bazı kullanım modlarında kolayca kapanıyordu. Acer bu sorunu pratik bir tasarımla çözerek hoparlörlerin cihazdaki dört kullanım modunda da açık kalmasını sağlayıp ses kalitesinden ödün vermiyor.  

Acer Swift 7 Dizüstü Bilgisayar Sadece 8,98 mm inceliğindeki Acer Swift 7, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı. Üst düzey alüminyum tek parça gövde hem göze hem de parmaklarınıza hitap ediyor. Ürün şık görünen bir cihaz arayan modern profesyoneller için mükemmel bir tercih. 

Olağanüstü hızlı dahili 4G LTE bağlantı seçeneği kullanıcıların her zaman bağlı ve üretken olmasını sağlıyor. Özellikle seyahat halindeyken can sıkıcı kablosuz bağlantı sorunlarını ortadan kaldırmak isteyen profesyoneller bu sayede ellerindeki işe tamamen odaklanabiliyor. 

Acer Nitro 5 Dizüstü Bilgisayar Standart oyuncular için geliştirilen Acer Nitro 5, etkileyici bir tasarıma sahip. Cihaza gizemli bir görünüm katan siyah karbon fiber lazer baskı desen ve dikkat çekici kırmızı menteşeler oyunculuğun ruhunu yansıtmasının yanı sıra olağanüstü sağlamlık da sunuyor.  

Acer Chromebox CXI3 8. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle desteklenen sağlam performansıyla Acer Chromebox CXI3, bilgisayar laboratuarları ve kütüphaneler için harika bir seçim. 

Acer Chromebox CXI3 küçük tasarımı sayesinde neredeyse her ortama uyabiliyor. Birlikte gelen stant ile tek başına duracak şekilde de kullanılabilen ürün tercihe bağlı olarak alınabilecek VESA montaj kitiyle de monitörlerin arkasına takılabiliyor.  

Acer Chromebook Tab 10 Eğitime yönelik tasarlanan Acer Chromebook Tab 10; Chrome OS’in hızını, sadeliğini ve güvenliğini tablette sunarak ilk ve orta dereceli okulların sınıflarında öğrencilerin eğitim deneyimini geliştirecek. 

Acer Chromebook Tab 10, öğrencilerin Expeditions AR ile yepyeni eğitim deneyimleri yaşamasını sağlamak için yakın gelecekte Artırılmış Gerçekliğe (AR) de destek verecek.

Google’ın artırılmış gerçeklik teknolojisi olan Expeditions AR, sınıfın haritasını çıkarıp içine 3D nesneler yerleştirebiliyor. Öğrenciler biyoloji, coğrafya ve astronomi gibi konuları bu nesneler sayesinde daha kolay kavrayabiliyor.  

Acer Veriton N Serisi Masaüstü Bilgisayar Acer Veriton N serisi modüler masaüstü bilgisayarların yeni nesli, alandan tasarruf sağlayan ve özelleştirilebilen mini PC tasarımıyla M.2 SSD, optik sürücü, sabit disk, giriş çıkışlar, kart okuyucular ve ekran kartlarının alet gerektirmeden kolayca eklenebilmesi için 1 litrelik ek modül yerleştirme olanağı sunuyor.  

Acer Nitro RG0 Serisi Oyun Monitörü Acer RG0 serisi oyun monitörleri küçük boyutlarına rağmen oyun deneyimine büyük katkı sağlıyor. Full HD monitör, 7 mm inceliğinde inanılmaz bir profile sahip. 

ZeroFrame tasarımıyla izlenebilen ekran alanını en üst seviyeye getirip oyun deneyimini geliştiren ürün ayrıca, Radeon Freesync™ teknolojisi, canlı bir IPS panel ve 1 ms hareketli görüntü tepki süresi gibi özellikler barındırıyor.  

Acer Nitro VG0 Serisi Oyun Monitörü Giriş seviyesinde yer alan Acer VG0 serisi oyun monitörü gerçekçi bir renk deneyimi yaşatıyor. 

Radeon FreeSync™ ve IPS teknolojileriyle elde edilen bu özelliğin yanı sıra ZeroFrame tasarım da izlenebilir ekran alanını en üst seviyeye getirerek oyun deneyimini daha da ileriye taşıyor. Ekran, oyunculuğu yansıtan keskin kenarlı üç ayaklı bir stant üzerinde duruyor.  

Acer VL7860 Projektör Acer VL7860 projektör ev sinema sistemlerinde çıtayı lazer görüntü kalitesiyle yükseltiyor. Cihaz, 3000 lümen parlaklık ve 8,3 megapiksel görüntülü 4K UHD (3840 x 2160) çözünürlük sağlayan yenilikçi bir lazer diyotla donatıldı. VL7860, birçok farklı ortamda rahatça kurulabilmesini sağlayan kompakt bir tasarıma sahip.  

Acer C200 Projektör C200 LED projektör olağanüstü kompakt (110 x 120 x 30 mm) ve hafif (350 g) biçimiyle, kamp alanları veya sahiller gibi açık alanlarda kullanım için ideal. Dahili pili sayesinde C200’ü hemen her yerde kullanmak mümkün. C200 ayrıca ofis dışında çalışanlar için de kullanışlı bir cihaz. Özellikle de önceden planlanmamış bir sunum yapmanız gerektiğinde işinize yarıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad