Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

OLEDWorks ve BASF’den yeni OLED aydınlatma teknolojisi

Önde gelen OLED aydınlatma panellerinin üreticisi OLEDWorks ve yüksek kalitede boya çözümleri konusunda uzman BASF Boya Bölümü, dünyanın en parlak bükülebilir OLED panellerini geliştirmek üzere güçlerini birleştirdi.

 "Brite 3" adı verilen yeni ürün serisi verimliliği artırırken, üstün renk oluşturma ve yüksek parlaklık seçeneğine sahip olacak. Yeni bükülebilir versiyon ile ayrıca, armatür üreticileri ve aydınlatma tasarımcıları için tamamen yeni uygulama alanları da mümkün olacak. 

Yeni bir yuvarlak şekil ve bükülebilir versiyona sahip Brite 3 portföyü, Frankfurt, Almanya'da gerçekleştirilecek olan 2018 Light + Building (2018 Aydınlatma ve Yapı Teknolojileri) fuarında tanıtılacak. 


OLED aydınlatma teknolojisi oldukça ince ve hafif olmasının yanı sıra, profesyonel ve konut aydınlatması için en iyi doğal ışık kalitesini ve otomotiv aydınlatması için benzersiz tasarım seçenekleri sunuyor. 

Bir tasarım öğesi olarak OLED aydınlatmanın imkanlarını artırmak için, şekilli veya kavisli armatürler yapabilmek için bükülebilir paneller gerekiyor.

OLEDWorks Genel Müdürü Wolfgang Görgen BASF ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile ilgili olarak, “Ürünlerimiz, tüm dünyada yüksek kaliteleri ve işlevsellikleri ile tanınıyor. Dünyadaki en parlak ve en güvenilir OLED panelleri sunuyoruz. Şimdi bir adım daha ileriye giderek, BASF'nin benzersiz bariyer çözümleri sayesinde OLED panellerimize esneklik katarak portföyümüzü genişletiyoruz" dedi. 

Yüksek parlaklığa ve bükülebilir aydınlatma panellerine sahip olan bu yeni ürün serisinde OLEDWorks, BASF tarafından sağlanan esnek bariyer çözümlerine güveniyor. 

Yüksek performanslı kapsülleme, ortam havasında bulunan su veya oksijenin neden olduğu bozulmaya karşı panelleri koruyor ve yüzde 90'ın üzerinde mükemmel optik şeffaflık sağlıyor. OLEDWorksile yakın iş birliği içinde olan BASF, OLED aydınlatma ve ekran uygulamasına yönelik esnek, ince filmli kapsülü üretmek için son derece önemli olan bariyer materyallerini geliştirdi. 

OLEDWorks, yeni Brite 3 panellerinde yüksek güvenilirliğe sahip ince film kapsülü için düzlemselleştirme katmanı olarak BASF materyallerini kullanıyor. 

BASF Boya Bölümü Fonksiyonel Filmler - NOVAGA Başkanı Stephan Klotz ise iş birliği ile ilgili olarak, "OLEDWorks ile işbirliği yapmaktan ve yenilikçi bir ürün geliştirmek için uzmanlığımızı ve teknolojimizi sunmaktan son derece mutluyuz. Bariyer çözümlerimiz, cama benzer bariyer koruması sağlıyor. 

Ancak camın aksine, BASF bariyer materyallerini kullanan ince film kapsülü; esnek, hafif ve kırılmaya karşı dayanıklı ve OLED aydınlatma ve ekran müşterileri için üretim yapılırken ürün tasarımına yönelik yeni olasılıklarla birlikte daha fazla güvenilirlik sağlıyor." şeklinde konuştu.

Top Post Ad

Below Post Ad