Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

A101’de Bu Hafta Teknoloji’nin Yıldızları

Piranha 1125 HD Kamera, General Mobile GM5 Plus, TP-Link Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici ve Toshiba 49” Full HD TV..... 

Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101, bu perşembe Piranha 1125 Full HD aksiyon kamerasını, General Mobile GM 5 Plus cep telefonunu, TP-Link Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici ve Toshiba 49L2863DAT 49“ Full HD Smart Led TV’yi en ucuz fiyatlarla satışa sundu. 

10 metreye kadar su geçirmezlik Piranha 1125 A101’de Piranha 1125 Full HD kamera unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirmek için sizi bekliyor. 


A101’de bu hafta 79.95 TL’den satışa sunulan ürün Full HD görüntü kalitesine sahip. Koruyucu kılıfı sayesinde 10 metreye kadar da su altında kullanılabiliyor. 

 Kamera 2” LCD geniş ekranı ile kullanım kolaylığı sunuyor. Microsd kart desteğiyle görüntüleri aktarmada büyük kolaylık sağlıyor. Ürün, 9 farklı aksesuarıyla birlikte, 2 yıl garantili olarak sunuluyor. 

Şık tasarım, üstün teknoloji General Mobile GM 5 A101’de bu hafta 799 TL’den satışa sunulan olan General Mobile GM 5 modeli şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 32 GB dahili hafıza, 8 çekirdek ve 3 GB RAM’a sahip olan telefonun 5.5’lik f full hd geniş bir ekranı bulunuyor. Hem ön hem de arka kamerası 13 MP çözünürlüğe sahip ve harika bir fotoğraf deneyimi sunuyor. 

Ayrıca ürün 2 yıl General Mobile Garantili. Toshiba 49’’ Full HD Smart Led TV 6 ve 12 Taksit Seçeneğiyle! Toshiba’nın en çok ilgi gören modellerinden Toshiba 49L2863DAT 49’’ Full HD Smart Led TV bu hafta 1.999 TL’den A101’de satışa sunuldu. Televizyon 49 inç yani 124 cm ekran genişliğine sahip. 

 Ürün bilgisayarınızı ya da HDMI görüntü çıkışı sunan cihazları bağlayabileceğiniz 3 adet HDMI girişine sahip. Ayrıca 2 adet USB girişi sayesinde taşınabilir depolama birimlerini de televizyonunuza bağlayabiliyorsunuz. Dahili HD uydu alıcısı bulunan televizyon, akıllı TV özelliği sayesinde internette gezinme, video ve film izleme imkanı sunuyor. 

Netflix eklentisi sayesinde hiçbir uygulama indirmeden direkt Netflix’e giriş yapabiliyorsunuz. Wifi özelliği ile kablosuz olarak internete girebilen televizyon, bluetooth özelliği ile de cep telefonunuz ya da diğer akıllı cihazlarla direkt bağlanabiliyor. 

Televizyonun bir adet scart girişi bulunuyor. 2 yıl garantisi bulunan televizyon, 6 taksit ve 12 taksit seçeneğiyle satışa sunuluyor. TP-Link Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici ile evin her odasında internet keyfi.... 

Büyük ilgi gören kablosuz ağ genişletici TP-Link Mercusys bu hafta A101’de 49.95 TL’den satışa sunuldu. Hızlı ve güvenli bir şekilde WİFİ kapsama alanını artıran ürün her marka Wifi Router ile çalışabiliyor. Kurulumu oldukça kolay olan ürünün 2 yıl garantisi bulunuyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad