Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HUAWEI Y7 2018 ile daha geniş yaşa

HUAWEI Y7 2018, günümüzde en üst seviye telefonlarda dahi kolay kolay birarada bulunmayan çift kamera, yüksek pil performansı ve geniş ekran özelliklerinin, giriş seviyesi akıllı telefonlarda çekici bir fiyatla sunulabileceğini kanıtlıyor. 

HUAWEI Y7 2018 ile artık herkes, en yeni ve gelişmiş özellikleri birarada bulabileceği bir akıllı telefona kolaylıkla sahip olacak. 

HUAWEI Y7 2018, ince anahatlara sahip geniş ekranı, etkileyici fotoğraflar için akıllı selfie flaş tonlamasına sahip çift kamerası ve uzun pil ömrünün yanısıra, uygun fiyatı ile de beklentisi yüksek kullanıcıların yeni tercihi olmaya aday.  


HUAWEI Full View Display ile daha büyük ekran, daha iyi görüntü  
Akıllı telefonlarda ekran büyük önem taşıyor ve ince ana hatlara sahip geniş ekranlar, yeni trend olarak karşımıza çıkıyor. Yakın dönemde teknolojideki gelişmelerle birlikte, akıllı telefonlarda kasanın ölçülerini büyütmeden çok daha büyük ekranlar kullanmak mümkün hale geldi. 

HUAWEI, uygun fiyatlı Y7 2018 ile bugüne kadar daha pahalı cihazlarda kullanılan bu çözümü, giriş seviyesindeki cihazlara taşıyor. 

HUAWEI, akıllı telefonlarında mükemmel FullView ekranları kullanan ilk akıllı telefon üreticilerinden biri oldu. HUAWEI Y7 2018, internette gezinmeyi ve film izlemeyi gerçek bir keyfe dönüştüren 5,99 inç FullView ekranla geliyor. 

Yüzde 76,26 ekran gövde oranı sunan FullViewDisplay sayesinde kullanıcılar tek bakışta daha fazla içeriğe erişirken, hareket halindeyken de doyasıya film keyfi yaşayabiliyor. Cihaz, IPS teknolojisi ve 1440 x 720 yüksek çözünürlüklü ekranıyla daha kaliteli, detaylı ve net görüntülere imza atıyor. 

 Çift ana kamera ile mükemmel fotoğraflar 
HUAWEI Y7 2018’in 13 MP yüksek çözünürlüklü çift ana kamerası bulunuyor. Her iki lens de profesyonel seviyede aydınlatma sağlamak için, parlaklık seviyesini ve renk tonunu ayarlayabilen akıllı selfie tonlama flaşına sahip. 

Düşük ışık koşullarında bile mükemmel selfie’ler çekilmesine imkan veren bu teknoloji ile artık kullanıcılar istedikleri zaman ve ortamda, fotoğraf kalitesinden ödün vermeden çekimlerini yapabilecekler. 

8 MP yüksek çözünürlüğe sahip ön kameranın artırılmış gerçeklik özelliği sayesinde de kullanıcılar bir nevi sanal makyaj yapabiliyor ve fotoğrafta eğlenceli maskeler uygulayabiliyor. 

Ön kamera, kullanıcının yüzünü tanıyabiliyor ve ortamdan ayırabiliyor. Böylece kullanıcı arka fonu daha sonra bir başka görüntü ile değiştirebiliyor. 

Üstün donanım ile güçlü performans  
Akıllı telefonumuzun bir özelliğini kullanmak istediğimizde anında aktif hale gelmesini isteriz. HUAWEI Y7 2018, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ile akıllı telefonun rahat ve hızlı çalışmasını garanti altına alıyor. 

İşlemci, en gelişmiş program ve oyunlarda bile mükemmel performans sergilerken 3.000 mAh pil kapasitesi bu keyfi uzun süre yaşamak için gerekli desteği sağlıyor.  

Kullanıcı sağlığına önem veren güvenli telefon 
HUAWEI’nin “Göz Konforu Modu” sayesinde kullanıcı isterse ekranın renk ayarlarını bulunduğu ortama ve günün saatine en uygun olacak şekilde değiştirebiliyor. 

Özellikle karanlık mekanlarda ve gece saatlerinde yapılan kullanımlarda göz yorgunluğunu azaltmak için ekranın ürettiği mavi rengi kısıtlayan “Göz Konforu Modu”, HUAWEI Y7 2018’de yerleşik olarak bulunuyor ve kullanıcılar istedikleri anda bu özeliği etkinleştirebiliyor.

Kullanıcılar ayrıca HUAWEI Y7 2018’in ekranına üç parmakları ile dokunarak ekran görüntüsü alabiliyor, tek tuşla ekranı bölerek iki uygulamayı aynı anda görüntüleyip kullanabiliyor. 

Güvenlik araçları arasında biyometrik yüz tanımlama teknolojisi ile desteklenen model, yüzünüzü şifre olarak kullanabilmenizi sağlıyor. Rahatlığı deneyimlemeniz için geliştirilen teknoloji, bir bakışla telefonunuzun kilidini açmanızı sağlıyor. Bu teknolojiyi kullanmak istemeyen kullanıcılar için parmak izi ile güvenlik kontrolleri de düşünülmüş. 

Yeni nesil Fingerprint 4.0 teknolojisiyle geliştirilen parmak izi tanımlama yöntemini kullanan telefon, arka kapağa yerleştirilen sensör sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Kullanıcının saniyenin üçte birinde telefonu açmasını sağlayan geliştirilmiş sensör, alarmı kapatmayı, fotoğrafları görüntülemeyi, fotoğraf çekmeyi ve çok daha fazlasının yapılabilmesini sağlıyor. 

HUAWEI Y7 2018, Turkcell ve Türk Telekom yetkili satış noktaları ile teknoloji zinciri mağazalarında satışa sunuluyor. Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan telefonun tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.399 TL olarak belirlendi.

Top Post Ad

Below Post Ad