Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SAMSUNG Q900R QLED 8K

8K çözünürlükle birlikte görüntü kalitesinde yeni sınır Samsung, IFA 2018 bünyesinde tanıtımını yaptığı 8K Yapay Zekâ Video Ölçekleme özelliğine sahip SAMSUNG Q900R QLED 8K modeliyle televizyon endüstrisindeki inovasyon liderliğini devam ettirdi. 



65", 75", 82" ve 85" olmak üzere dört ultra-büyük ekran boyutunda satışa sunulacak olan Samsung QLED 8K TV, sahip olduğu Gerçek 8K Çözünürlüklü Quantum Dot ekranı ve Q HDR 8K özellikleri ile 8K kalitesinde görüntüleri yaşama geçirmek için geliyor. 

 Gerçek 8K Çözünürlük özelliği, çoğu film stüdyosunun karşıladığı bir standart olan 4.000 nit parlaklık üretebiliyor. HDR10+ teknolojisine dayalı Q HDR 8K gerçekçi, canlı ve tam tamına yapımcının göstermeyi amaçladığı içeriği kullanıcıya aktaran mükemmel renkler sunuyor. 
Q900R'de bulunan ve Yapay Zekâyla geliştirilen özel bir teknoloji olan 8K Yapay Zekâ Video Ölçeklemesi, orijinal formattan tümüyle bağımsız olarak hem görüntü hem de ses kalitesini üstün 8K kalitesine çıkarmak için tasarlandı. 

 Samsung daha önce CES`de görücüye çıkardığı kurumsal ve ev-dışı izleme ortamları için tasarlanan son teknoloji ürünü Micro LED ekran modeli The Wall'u da duyurdu. 

Kendinden-aydınlatmalı bir ekran teknolojisine ve modüler tasarıma sahip The Wall tümüyle kişiselleştirilebilir olması sayesinde kullanıcılara ekranı ortamlarına nasıl entegre edeceklerine karar verme özgürlüğü sunuyor. 

Son olarak, Samsung ve Harman Kardon tarafından üretilen yeni premium HW-N950 ve HW-N850 soundbar modelleriyle, yüksek ses kalitesinin Samsung'un her zaman öncelikleri arasında yer almaya devam ettiği de ispatlandı. Her iki soundbar modeli de kullanıcıyı kuşatan inanılmaz bir ses ortamı yaratmak için Dolby Atmos ve DTS-X ile destekleniyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad