Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SONY BRAVIA® MASTER Serisinin Satışa sunuldu

Sony, içerik yaratıcılarının arzusunu tam da başlangıçta öngördükleri şekilde aktarmayı amaçlayan BRAVIA® MASTER Serisinin Eylül ayından itibaren Avrupa’da piyasaya sürüleceğini duyurdu. 

sony AF9 4K OLED TV serisi ve ZF9 4K LCD TV serisi, mevcut üst düzey modellerin gerçek zamanlı işleme yeteneklerinin neredeyse iki katını sunan Görüntü İşlemcisi X1™ Ultimate ile donatıldı. 

Bu, OLED ve LCD ekranların en iyi özelliklerini ortaya çıkarıyor. AF9 serisi, görüntüleri derin siyahlar ve yüksek parlaklık ile aslına sadık şekilde yeniden üreten Pixel Contrast Booster özelliğine sahip 

Özel ve gelişmiş ses teknolojisi Acoustic Surface Audio+, ekranın merkezine yerleştirilen bir aktüatörün yanı sıra sesi tam ekranın merkezinden duyulabilir hale getiren TV Center Speaker Mode*5 ile yeni bir sarmalama deneyimini hayata geçiriyor. 


Mekanda, Sony aynı zamanda müzik çalabilecek, haber veya diğer bilgileri sağlayabilecek ve oda ışıkları gibi IoT cihazlarını kontrol edebilecek sesli asistan uyumlu AV cihazları ailesini kullanarak bir gösteri de gerçekleştirecek. 

Gösteride, WH-1000XM3 gürültü engelleyici özellikli kablosuz kulaklıklar, eller serbest sesli aramayı mümkün kılan bir dahili mikrofonlu BRAVIA*6, dahili Google Assistant özellikli EXTRA BASS™ serisi SRS-XB501G akıllı hoparlör, Amazon Alexa kontrol uyumluluğuna sahip HT-ZF9 ses barı *7 ve daha birçok ürün tanıtılacak. 

Sony’nin hiç olmadığı kadar kullanışlı ve çeşitli sesli asistan uyumlu cihaz yelpazesi, birbirinden farklı birçok iç ve dış senaryoda sergilenecek
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad