Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BBC Earth yeni belgesel dizisi Soylar 22 Kasım’da ekranlarda

Dünya çapında ses getiren işlere imza atan, ödüllü Planet Earth II ve Blue Planet II belgesellerinin de yapımcısı BBC Stüdyoları Doğa Tarihi Departmanı’nın yeni belgesel dizisi Soylar, nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan beş hayvan türünün peşine düşüyor. 

Seslendirense ‘belgesellerin efendisi’ Sir David Attenborough. BBC Stüdyoları’nın merakla beklenen yeni belgesel dizisi Soylar’ın ilk bölümü 22 Kasım Perşembe günü (çarşambayı perşembeye bağlayan gece) saat 00:00’da ekrana gelecek. 

Bol ödüllü, dünyaca ünlü BBC Stüdyoları Doğa Tarihi Departmanı’ndan çıkan ve ‘belgesellerin efendisi’ Sir David Attenborough’nın seslendirdiği Soylar, çok sevilen ama nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan beş hayvan türünü mercek altına alıyor. 

Sinematik ve duygu yüklü yapım, güçlü anlatımıyla fark yaratacak, çığır açacak bir doğa belgeseli. Aileler, liderler ve kahramanlar… Her bir canlı hayatta kalmak ve ailesini korumak için amansız mücadele veriyor. Güneydoğu Senegal’de, Sahra’nın kıyısında hiyerarşideki yeri ve hayatta kalmak için savaş veren bir şempanze. 


Antarktika’da çetin bir kışa hazırlanan penguenler. Kenya’da, erkeklerin dışladığı, güçlü bir dişi aslan. Kuzey Zimbabve’de anne-kız Afrika yaban köpeklerinin kavgası.

Hindistan’da yavrularını düşmanlara ve insanlara karşı korumaya çalışan bir dişi kaplan. Soylar, izleyiciye bu büyüleyici hayvanların yaşantısına yakından tanıklık etme, benzersiz ayrıntıları görme fırsatını sunuyor. 

Dramatik ve çarpıcı. Tıpkı Planet Earth II ve Blue Planet II gibi Soylar da hayvanlar aleminin kapısını aralıyor, vahşi doğanın bir parçası olmanın ne demek olduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. 

Şempanzeleri konu alan ilk bölüm 22 Kasım, Perşembe (çarşambayı perşembeye bağlayan gece), saat 00:00’da başlıyor. Her biri bir saatten oluşan 5 bölüm, her perşembe saat 00:00’da yayınlanacak. Bölüm tekrarları ise her cuma 18:10 ve her cumartesi 20:00’de ekranlara gelecek.

Top Post Ad

Below Post Ad