Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Netflix, 2019’da anime kataloğunu genişletiyor

Netflix’in 2019 yılında öne çıkacak anime yapımları arasında 7SEEDS, SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac, Rilakkuma & Kaoru ve ULTRAMAN’ın yanı sıra kült klasik NEON GENESIS EVANGELION gibi içerikler yer alıyor. 

Netflix, orijinal anime kataloğunu başarılı bir şekilde genişletmeye devam ediyor. 

Japonya’nın başkenti Tokyo'da düzenlenen ‘Anime Lineup Presentation’ etkinliğinde önümüzdeki yıl için anime severleri heyecanlandıracak yeni yapımlar duyuruldu. 

 2019’da yayınlanacağı duyurulan animeler, Netflix’in hali hazırda tüm dünya genelindeki anime severlerin beğenisini toplayan ve sürekli genişleyen mevcut anime kataloğundaki DEVILMAN crybaby ve B: The Beginning gibi yapımların yanına eklenecek. 

2019 yılı boyunca, Netflix kullanıcıları dünyanın farklı bölgelerindeki en iyi içerik üreticileri tarafından geliştirilen animeleri daha fazla keşfetme ve anime tutkusunu Netflix’te yaşama şansı yakalayacak. 
Kullanıcılar SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac, ULTRAMAN ve NEON GENESIS EVANGELION gibi bildikleri ve sevdikleri hikayelerden bazılarını da yeniden, yeni versiyonlarıyla izleme şansına sahip olacak.  

Netflix'in Tokyo'da duyurduğu 2019’un öne çıkacak anime yapımları şu şekilde: 
● Rilakkuma and Kaoru. Otuzlu yaşlarındaki bir kadın, dairesini orada ikamet etmeye karar veren bir oyuncak ayı ile paylaşmaya başladığında, hayatın sırrının bazen dinlenmek kadar basit olduğunu fark eder. Japonya'daki en popüler karakterlerden biri, bu stop-motion animasyon serisinde 19 Nisan 2019’da Netflix ekranlarında olacak! 

● NEON GENESIS EVANGELION. M.S. 2015 yılında, Tokyo 3 şehri Angels olarak bilinen güçlü yaratıklar tarafından saldırı altındadır. Kahin Shinji Ikari, dünyayı yerle bir eden Angels adlı yaratıklarla savaşmak için Evangelion adı verilen robotlardan birinin pilotluk görevini üstlenir. İnsanlığın kaderini belirleyecek savaş şimdi başlıyor. Angels adlı canavarlar tam olarak nedir? 

Genç pilotları ve insanlığı nasıl bir kader bekliyor? Bu sorular 2019 sonbaharında Netflix’te cevap bulacak! Ayrıca NEON GENESIS EVANGELION, EVANGELION: DEATH TRUE² ve THE END OF EVANGELION da Netflix'te yayınlanacak diğer Evangelion animeleri arasında yer alıyor. 

● SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac. SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac, reenkarnasyon ile yeniden doğan Yunan tanrıçası Athena’nın yeminli muhafızları olan “Knights” adlı genç savaşçıların maceralarını konu alıyor. 

Şövalyeler, seçtikleri burç takımyıldızlarına dayanan güçlü zırhlar giyer ve kendilerini Knights of the Zodiac olarak adlandırır. Şövalyeler, insanlığı yok etmeye çalışan güçlü Olimpos tanrılarına karşı verilen savaşta Athena’ya yardım ederler. Şövalyelerin Olimpos tanrılarına karşı verdiği mücadele 2019 yazında Netflix’te! 
● 7SEEDS. Yakın gelecekte, dev bir göktaşı Dünya ile çarpışacak ve insanlık dahil tüm canlı organizmalar gezegenin yüzünden silinecektir. 

Bu sonucu öngören hükümet, insan neslinin devamını sağlamak amacıyla ‘Project 7SEEDS’ adlı bir proje ile yedişer kişilik genç erkek ve kadınlardan oluşan beş grubu en kötü senaryoya karşı hazırlayacak ve her katılımcı ıssız bir adada hayatta kalabilmek için yollar arayacaktır. 7 kişinin kaderi Nisan 2019’da Netflix ekranlarında! 

● ULTRAMAN. Ultraman'ın olaylarından bu yana geçen birkaç yılın ardından, efsanevi “Giant of Light” artık sadece bir hatıradır çünkü Dünya'yı istila eden çok sayıda dev yaratığa karşı savaştıktan sonra eve döndüğüne inanılıyor. 

Shin Hayata'nın oğlu Shinjiro garip bir yeteneğe sahip gibi görünüyor ve bu yetenek, babasının “Ultraman” olmasının açığa çıkmasıyla birlikte, Shinjiro'nun Dünya'yı yeni Ultraman olarak yaratıklara karşı savaşmasına neden oluyor. Shinjiro’nun yaratıklara karşı savaşı 1 Nisan 2019’da Netflix’te!
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad