Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

beIN Sports Kanalları KabloTV’de

Bir milyonu aşkın abone sayısıyla her geçen gün büyümeye devam eden KabloTV platformu içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyor. 



 Türksat A.Ş tarafından sunulan KabloTV ve Digiturk Platformları iş birliğiyle, spor dünyasının nabzını tutan beIN Sports kanalları artık KabloTV izleyicilerine de sunuluyor. 

Dünyanın önemli ligleri, yıldız oyuncular, spor dünyasının güçlü yorumcuları, zengin içerikleri ve çok daha fazlasıyla beIN Sports kanalları artık KabloTV platformunda yer almaya başladı 

beIN SPORTS 1, beIN SPORTS 2, beIN SPORTS 3,beIN SPORTS 4,  beIN SPORTS MAX 1, beIN SPORTS MAX 2

12 Aylık Kullanım sözüne aylık 99 TL/Ay'dır. * Tarife fiyatı aylık 160 TL/Ay'dır.

* Spor Toto Süper Lig’in tüm maçları, Spor Toto 1. Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, Turkish Airlines Euroleague, ATP Masters 1000, WTA yayınları izlenebilecektir. 

* beIN SPORTS kanallarında yayınlanacak İngiltere Premier Lig karşılaşmaları, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve yayınlanması durumunda Formula 1 ve NBA spor içerikleri KabloTV platformunda yayın hakları olmaması sebebiyle görüntülenmeyecektir. 
* Kanallar web ve mobil uygulamalarda sunulmamaktadır. 
* beIN Sports Paketi’nin ticari yerlerde kullanımı ve toplu alanlarda gösterimi yasaktır. 
* Sadece pairingli HD Kutu cihazlarında (Seri numarası NTP0050000 üstü olan Neta NTP serisi cihazlar, Neta NTB seri cihazların tümü, Neta NTC seri cihazların tümü) ve interaktif kutularda hizmet sunulabimektedir. Conax modüllerde hizmet sunulamamaktadır.
 * beIN Sports paketi KabloTV Giriş / Temel / Üst paket ile birlikte sunulmaktadır.

Top Post Ad

Below Post Ad