Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bilim ve Ötesi programı, her yaştan izleyicinin hayatına dokunuyor

Türkiye’de televizyon izleyicisinin teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın her yaşta hitap eden yeni bilim programı “Bilim ve Ötesi” modern teknoloji, geleceğin bilimi, sanal gerçeklik, avatar, uzay araştırmaları, roket bilimi, uzayda yaşam gibi konularla her yaştan izleyiciye hayatlarını olumlu yönde geliştirmelerinin yollarını öğretiyor. 

Bu ay ilk gösterimi 12 Aralık’ta yayınlanan “İkizler” konulu bölüm, ikizler hakkında yapılan, ailelerimizden nasıl fiziksel miras aldığımızı ve varoluşumuzu açıklayan büyüleyici bir araştırmayı gözler önüne seriyor. Epigenetik ve nörobilimin daha uzun ve sağlıklı bir hayata nasıl yardım ettiği hakkında bilgiler veriyor. 

Tüm ailenin birlikte keyifle izleyeceği bu ödüllü programın 19 Aralık’ta 21.00’da yayınlanacak yeni bölümündeyse “Matematik ve Karar” işlenecek.
Günlük kararlarımızı alırken matematikten nasıl faydalanabileceğimizi ve bu sayede hayatımızı nasıl daha da kolaylaştırabileceğimizi öğreneceğimiz bu bölümü, 26 Aralık’ta serinin en heyecan verici konusu olan “Ay’a Dönüş” takip edecek. 

Ocak ayında “Uyku” konusu ile tamamlanacak dünyaca ünlü “Bilim ve Ötesi” serisi, kaliteli uyku nasıl uyunur gibi hayatımızı önemli yönde etkileyen bir konuyu göstererek günlük yaşantımıza yardımcı olacak.

Top Post Ad

Below Post Ad