Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Millenicom 1 Aralık itibarıyla AKN’yi Kaldırdı

Alternatif telekom sektörünün öncü şirketlerinden Millenicom, BTK tarafından yapılan düzenleme ile yeni yılda son verilecek adil kullanım noktası (AKN) uygulamasını 1 Aralık itibarıyla kaldırdı. 


Son bir yıldır AKN’siz paketlere ağırlık vererek alternatif telekom sektörüne öncülük ettiklerini söyleyen Millenicom Bireysel Pazarlama Direktörü Alper Karaer, “BTK tarafından belirlenen sürenin dolmasını beklemeden müşterilerimizi AKN’siz paketlere geçirerek internette sınırları kaldırdık” dedi. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan düzenlemeyle internet kullanıcılarının veri aktarım limitini aşması halinde bağlantı hızlarının düşürülmesine neden olan AKN (Adil Kullanım Noktası) uygulamasının 2019 yılı başında kaldırılacağı açıklanmıştı. 

Bütünleşik telekom ve iletişim alanında yenilikçi hizmetler sunan Millenicom, konuyla ilgili önemli bir adım attı ve BTK tarafından belirlenen sürenin dolmasını beklemeden, 1 Aralık 2018 itibarıyla AKN’yi kaldırdı.  

Alper Karaer: Bir yıldır AKN’siz paketler sunuyoruz 
Abonelerine en iyi müşteri deneyimi sunma hedefiyle kaliteli, dinamik ve hızlı hizmet vermeye odaklandıklarını söyleyen Millenicom Bireysel Pazarlama Direktörü Alper Karaer, AKN uygulamasını kaldırmalarına ilişkin bilgi verdi. 

‘Gerçek Sınırsız’ paketiyle birlikte bir yılı aşkın süredir AKN’yi kaldırdıklarını ifade eden Karaer, “Abonelerimiz AKN’siz paketimize büyük ilgi gösteriyordu ve yeni abonelerimizin çok büyük bir kısmı da bu paketi tercih ediyordu. 
1 Aralık Cumartesi gününden itibaren AKN’li paket kullanan abonelerimizi ve yeni abonelerimizi AKN’siz paketlere geçirdik. BTK tarafından belirlenen sürenin dolmasını beklemeden böyle bir adım atarak sektöre bir kez daha öncülük ettiğimiz için mutluyuz” dedi.  

AKN’de tek istisna Avantajlı İnternet Kampanyası 
Avantajlı İnternet Kampanyası haricindeki tüm paketlerinin AKN’siz olduğunun altını çizen Karaer, “BTK’nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı ve tüm telekom şirketlerinin günümüzde de sürdürdüğü ‘İnternetsiz Ev Kalmasın’ kampanyası kapsamında abonelerimize sunduğumuz 4 Mbps’ye kadar 40 GB / 4 Mbps’ye kadar 20 GB internet paketlerimizde AKN sınırı bulunuyor. Kampanya ile 39,90 TL’ye 4 Mbps’ye kadar 40 GB AKN’li internet sunuyoruz. 

Yeni abonelerimizin de yararlanabileceği bu kampanya dışındaki tüm paketlerimizden AKN’yi kaldırdık” diye konuştu. Millenicom’un sunduğu kampanyalar ve AKN’siz paketler hakkında bilgi, www.milleni.com.tr adresinden ya da 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezinden alınabilir.

 *AKN (Adil Kullanım Noktası), internet kullanıcılarının veri aktarım limitini aşması halinde bağlantı hızlarının düşürülmesine neden olan uygulamadır. Adil kullanım noktasını aşan kullanıcıların internet hızları, bir sonraki fatura kesim tarihine kadar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından belirlenen DSL bağlantı hızına düşürülür.

Top Post Ad

Below Post Ad