Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

monster Yeni Abra ve Tulpar Oyun Bilgisayarlarını Tanıttı

Monster Notebook’un Abra ve Tulpar ailelerine eklenen yeni oyun bilgisayarı modelleri 15 inçlik laptop kasasına 17 inçlik ekran ve muhteşem bir performans sığdırıyor




Ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve sunduğu benzersiz satış sonrası destek ile Türkiye’deki oyuncuların en sevdiği markalardan biri olmayı başaran Monster Notebook, yeni ince ekran çerçeveli modellerini satışa sundu. 

Yalnızca 5mm inceliğindeki ekran çerçeveleriyle dikkat çeken modellerin ağırlığı ise 2,5 kilogram. Ultra İnce, Ultra Güçlü Monster Notebook’un Abra A7 ve Tulpar T7 serisi oyun bilgisayarlarına eklediği 8 yeni model, gittikleri her yerde yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcıların işini çok kolaylaştıracak. 

Kullanıcılarına masaüstü oyun bilgisayarı deneyimini dizüstü bilgisayar içerisinde sunmayı hedefleyen marka, her yeni modelinde daha ince ve hafif kasalar kullanarak taşınabilirliği üst seviyeye taşıyor. 

Tüm Monster gaming laptop modelleri gibi yeni Abra A7 ve Tulpar T7 modelleri de kullanıcılara mümkün olan en yüksek performansı sunacak donanımlar barındırıyor. Gücünü Intel Core i7-8750H işlemcilerden alan modeller, yüksek grafik kalitesi için NVIDIA GeForce GTX 1060, 1070 ve 1080 ekran kartları kullanıyor. 

Ayrıca 2666MHz hızında çalışan bellekler ve saniyede 3500MB’a kadar okuma ve 3000MB’a kadar yazma hızı sunabilen süper hızlı SSD depolama birimleri gibi bileşenlere sahip yeni Monster gaming laptop modelleri, en yeni oyunlarda ve yüksek işlem gücü gerektiren görevlerde kullanıcılarına üst düzey performans vadediyor. 

Daha Küçük Kasada Daha Büyük Ekran 17.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan yeni modeller, tüm bu donanımı ve daha pek çok özelliği oldukça küçük bir dizüstü bilgisayar kasasına sığdırıyor. 

Ekranın kenarlarındaki alanı 5mm’ye kadar düşüren Monster, böylelikle kullanıcılara yalnızca 15.6 inçlik bir laptop kasasında 17.3 inç ekranlı yüksek performanslı bir oyun bilgisayarına sahip olma imkânı veriyor. Üstelik piliyle birlikte 2,5 kilogram ağırlığındaki yeni Abra A7 ve Tulpar T7 modellerini kolaylıkla her yere taşımak mümkün. 

Firma ultra ince ve hafif kasa seçeneğini gelecekte tüm modellerinde sunmayı planlarken, şimdilik bu özellikteki 17.3 inç ekranlı ürünleri şunlar: 


Abra A7 V10.1 · Abra A7 V10.1.1 · Abra A7 V10.2 · Abra A7 V10.2.1 · Abra A7 V10.1.2 · Abra A7 V10.2.2 · Tulpar T7 V17.1 · Tulpar T7 V17.1.1
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad