Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TV+’da 31 Aralık-1 Ocak’ta tüm kanallar açık

Turkcell’in hediye sepeti yeni yıl için dopdolu Turkcell, yeni yılı sürpriz avantajlar ve müthiş hediyelerle karşılıyor. 




*fizy’de müzikseverlere hediyeler kazanma şansı 
*lifebox’da saklanan anılarla harika bir yılbaşı takvimi *Turkcell’den müthiş internet paketi; 31 Aralık ve 1 Ocak’ta 50 TL’ye 50 GB 
*Hadi’den büyük para ödülünün yanında 201.900 GB internet *Dergilik’ten 31 Aralık günü sürpriz hediyeli mini yarışma *Paycell kartlılara BiP Sürpriz Nokta’larında datadan 100 TL’ye kadar nakit 
*TV+’da 31 Aralık-1 Ocak’ta tüm kanallar açık Turkcell 2019 yılını sürpriz avantaj ve hediyelerle karşılıyor. 

Yılbaşına özel 50 TL’ye 50 GB müthiş fırsat paketinden, TV+’nın yeni yılda açık kanallarına, fizy’nin eğlendirerek kazandıran çekilişinden, Dergilik’in sürpriz ödüllü mini yarışmasına, online yarışma hadi’nin 201.900 GB internet ödülünden, lifebox’ın fotoğraflı takvim hediyesine sayısız fırsat kullanıcıları bekliyor.  

Yılbaşına özel müthiş internet fırsatı! 

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, müşterileri için 2019’a özel unutulmayacak bir internet kampanyası hazırladı. 

 Yeni yıla özel kampanyayla Turkcell’liler, paketlerine ek olarak 50 GB’lık müthiş yeni yıl internet paketine 50 TL’ye sahip olabilecek. 

Bu sayede yeni yılı evde ya da tatilde karşılayacak Turkcell müşterileri, internetten hiç kopmadan yeni yılın coşkusunu sevdikleriyle doyasıya yaşayacak. 

Kampanya kapsamındaki internet fırsatından yararlanmak için 31 Aralık- 1 Ocak tarihleri arasında ‘turkcell.com.tr’ veya ‘Turkcell Hesabım’ uygulamasına girerek, satın alma işlemini yapmak yeterli olacak.  

Müzik keyfiyle kazandıran kampanya  

Turkcell’in dijital müzik platformu fizy kullanıcılarına, sadece şarkı dinleyip, video izleyerek kolayca katılabildikleri çekiliş kampanyasında, 3 adet Vespa motosiklet, 10 adet Huawei telefon, 30 adet Sennheiser kablosuz kulaklık ve 30 adet Ultimate Ears BOOM hoparlör hediyeleri kazanma şansı veriyor. Bu müthiş hediyeleri kazanma şansını artırmak için ise daha çok dinlemek ve daha çok izlemek yeterli. 
15 Aralık’ta başlayan kampanyaya bugüne kadar 1 milyonun üzerinde müziksever katıldı. Yeni yılda da devam edecek kampanya 15 Ocak’ta sona erecek. Büyük çekiliş ise 28 Ocak’ta yapılacak. Kampanyayla ilgili merak edilen her şey yine fizy uygulamasında. 

Anılarınız takvim hediyesine dönüşsün 

Dünyanın dört bir yanında kullanıcısı olan ve Türkiye’de 9 milyondan fazla indirilme adediyle en çok tercih edilen bulut depolama servisi lifebox, sakladığı anıları yeni yıl hediyesine dönüştürüyor. 

lifebox’taki yüz ve obje tanıma özelliğiyle milyonlarca anı arasından istenilen fotoğrafları seçip, 2019 için magnet takvim yapmak hem çok hesaplı hem çok kolay. 

lifebox’a girip istenilen fotoğrafı seçtikten sonra print’e tıklayıp, Cellograf üzerinden takvim olarak bastırılıyor. Özel hediye kutusunda adrese teslim edilen lifebox takvimleri 19.90 TL yerine 9.90 TL ve kargo da ücretsiz.

Hadi’den 2019’a özel 201.900 GB hediye Türkiye’yi soluksuz bırakan, ülkenin en geniş katılımlı online bilgi yarışması Hadi de yılbaşı gecesi 2019’a özel bir hediye hazırladı. 

31 Aralık gecesi Turkcell’in sponsor olacağı Hadi’de, özel bir para ödülünün yanı sıra 201.900 GB cepten internet, kazanan yarışmacılar arasında paylaştırılacak. İnternet ödülünü kazanan diğer operatör kullanıcıları da 31 Ocak’a kadar numaralarını Turkcell’e taşımaları durumunda hediyelerini alabilecek.  

Dergilik’in mini yarışmasında sürpriz hediyeler  

Türkiye’de dergi tirajlarını yükselten en popüler dijital dergi platformu Dergilik, yeni yıla özel bir yarışma hazırladı. 31 Aralık günü yapılacak yarışmaya Dergilik Instagram hesabından katılım sağlanacak ve 5 sorudan oluşan 5 mini yarışma yapılacak. 

Her bir soru, bir yazar, çizer ve sanatçılarla ilişkili olacak. Soruya doğru cevap veren ilk 100 kişiye, hakkındaki soruyu cevapladığı kişiyle bağlantılı bir hediye alacak.  

BiP Sürpriz Nokta’dan Paycell’lilere yılbaşı hediyesi  

Afrika’dan Antartika’ya dünyanın dört bir yanına yayılan Türkiye’nin anlık iletişim ve yaşam platformu BiP, Paycell ile işbirliği yaparak yeni yıla özel sürpriz bir kampanya sunuyor. Sürpriz Nokta içerisindeki haritada yer alan Paycell noktalarına gelen kullanıcılar, datadan nakit 100 TL’ye kadar hediye alabilecekler. 

Kullanıcılara ilk kez nakit para veren konum bazlı Sürpriz Nokta’daki bu kampanyadan yararlanmak için Paycell karta sahip olmak yeterli. 

Paycell kartı olanlar hediyelerini otomatik olarak alabilecekken, kartı olmayanlar ise Sürpriz Nokta’daki Paycell noktalarını bulmalarının ardından BiP içerisinden Paycell kart oluşturarak hediye alabilecek. 

 TV+ yılbaşı gecesi tüm kullanıcılara açık 

Zamana ve mekana bağlı olmayan geleceğin televizyon platformu TV+’ta, yeni yıla özel, 31 Aralık-1 Ocak’ta kanallar tüm kullanıcılara açık olacak. 

Ayrıca 2018’in son haftasında TV+’a gelen ev müşterilerine avantajlı teklifler sunuluyor. 2018’in son günlerinde TV+ anketine katılanlar için de film paketi hediyesi veriliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad