Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Optoma’dan Yüksek Parlaklığa ve 2.5 Saatlik Dahili Bataryaya Sahip Full HD Projektör

İş, eğitim, profesyonel ses-video, oyun, ev eğlencesi gibi alanlarda projeksiyon ve ses ürünleriyle dikkat çeken Optoma, DLP teknolojisine sahip en parlak 1080p LED projektörü LH200’ü Türkiye pazarına sundu. 


Hareketli sunumlar için ideal bir iş aracı olarak tasarlanan ve 6.999 TL’lik bir fiyatla satışa çıkan LH200 profesyonel kullanıcıların güçlü sunumlar yapmasını sağlayacak. 

LH200 aynı zamanda Blu-ray film izlemek, HD yayın yapmak ve video oyunları oynamak isteyenler için de mükemmel bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 

Ücretsiz HDCast Pro* uygulaması ve isteğe bağlı kablosuz USB aparatı ile PC'den, Mac'ten veya mobil cihazlardan anında kablosuz olarak bağlanma ve sunum yapma olanağı veren LH 200, profesyonel kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 

HDCast Pro uygulaması belgeleri, fotoğrafları kablosuz olarak paylaşma ve sunma özgürlüğü sağlayarak herkes için daha bağlantılı ve işbirliğine dayalı bir deneyim yaratıyor. 

En Parlak LED Projektör 
Yüksek kaliteli LED aydınlatması sayesinde sağladığı verimlilik artışıyla tutarlı parlaklık, üstün renk performansı ve olağanüstü bir kullanım ömrü vadediyor. 

Sahip olduğu 1080p çözünürlük; ölçeklendirmeden veya sıkıştırmadan HD içeriğinden net ve ayrıntılı görüntüler sağlayarak Blu-ray film izlemeyi, HD yayın yapmayı ve video oyunları oynamayı sevenler için mükemmel bir deneyim sunuyor. 
LH200 dahili bataryasıyla daha uzun süreli kullanım sağlıyor. 2,5 saate varan en yüksek kullanım süresi sunan ürün hiçbir güç kaynağının bulunmadığı durumlarda veya dışarıda düzenlenen bir iş toplantısı için vazgeçilmez oluyor.  

Şaşırtıcı renklerle ilgi çekici sunumlar yapabilirsiniz 
Tüm Optoma projektörlerinde olduğu gibi LH200 de farklı içerik ve çevrelere uygun güvenilir renk performansı sağlıyor. 

Gerçekçi görüntüler için doğru sRGB renklerinden canlı ve güçlü sunumlara kadar performansı arttıran tüm özellikleri barındıran LH200 kullanıcıların ihtiyaçlarını özel olarak karşılayan görüntüleme moduyla dikkat çekiyor. 

Bu gelişmiş görüntüleme teknolojisi çeşitli grafik ve video sunumları için etkili sonuçlar veriyor. Optoma’nın DLP teknolojisi bu üründe de karşımıza çıkıyor.

Daha parlak beyazlar ve ultra zengin siyahlar sunan LH200 ile görüntüler daha da canlı renklere kavuşuyor ve metinler daha net yansıtılıyor. Bu projektör işletme ve eğitim uygulamaları için ideal olarak sunuluyor. 

Kullanıcılar için kolay kurulum ve rahat kullanım sağlama vizyonuyla hareket eden Optoma, LH200’le sunduğu entegre hoparlör sayesinde mükemmel ses desteği sağlayarak kullanıcıların oldukça pahalı olan harici hoparlörlere ihtiyaç duymalarını engelliyor. 

Aynı zamanda LH200 kullanılmadığı ancak çalışmaya devam ettiği zamanlarda enerjiden tasarruf etmek için, "otomatik kapanma" özelliği ile belirli bir süre sonra otomatik olarak kapanıyor ve kullanım ömrünü yükseltiyor. 

LH200 güç kaynağına bağlandığı anda çalışmaya başlıyor. Bu özellik sayesinde “master” güç anahtarına sahip odalarda projektörü uzaktan kumanda veya tuş takımı aracılığıyla manuel olarak açma gereksinimini ortadan kalkıyor. 

LH200 hemen veya doğrudan ana şebekeden kapatılabiliyor böylece projektörü kapatmadan önce soğumasını beklemeye gerek kalmıyor. Türkiye’de 6.999 TL’den satışa sunulan OptomaLH200 iş profesyonelleri veBlu-ray film izlemeyi, HD yayın yapmayı, video oyunları oynamayı sevenler için mükemmel bir deneyim sunuyor. 


* Otomatik keystone yalnızca görüntüyü dikey düzlemde ayarla 
* Windows, MacOS, android ve iOS'ta kullanılabilir

Top Post Ad

Below Post Ad