Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

The Simpsons 31’inci ve 32’nci sezonla geliyor

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) 31’inci ve 32’nci sezonlarıyla devam edecek. 

Animasyon komedi dizisi Simpsonlar (The Simpsons) iki sezon daha devam edecek. Fox kanalı, dizinin 31’inci ve 32’nci sezonlarıyla devam edeceğini duyurdu.

 Dizi, 713 bölüme ulaşarak, televizyon tarihinde en uzun soluklu dizi olarak rekorunu sürdürecek. 

Dizide baba Homer Simpson’ı seslendiren Dan Castellaneta (61) ile anne Marge’ı seslendiren Julie Kavner (68), yeni sezonda da karakterlerine hayat vermeye devam edecek. 

Matt Groening (64) tarafından yaratılan komedi dizisi, orta sınıf bir aile üzerinden Amerikan kültür ve toplumsal yapısını parodi şeklinde ele alıyor. 

Dizi, Home ve Marge ile çocukları Lisa, Bart ve bebek Maggie’den oluşan Simpson ailesinin başından geçenleri konu ediniyor. 
 Aralık 1989’da başlayan dizi, şimdiye kadar yayınlanan en uzun soluklu Amerikan sitcom’u olma özelliği taşıyor. 31 kez Emmy ödülü kazanan dizi ayrıca 30 kez Annie ödülü ve bir de Peabody ödülü kazandı. 

 Simpson ailesi, Ocak 2000’de Hollywood’daki Şöhretler Kaldırımı’nda bir yıldızın sahibi oldu. Simpsonlar’ın uzun metrajlı filmi de Temmuz 2007’de beyazperdede gösterilerek 527 milyon dolarlık hasılat elde etti.NTV

Top Post Ad

Below Post Ad