Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony VENICE kamera İstanbul’da uygulamalı olarak tanıtıldı

Sony, sinema profesyonellerininfavorisi haline gelen,ileri görüşlü fullframe sensöre ve kullanıcı dostu kullanım özelliklerine sahip VENICE kamerayı İstanbul’da uygulamalı olarak tanıttı. 


Kameranın esnekliğini artıracak birçok yeni özellik sunanV3.0 yazılımı ve Extension Kit de Türkiye’de ilk kez lanse edildi. 

Sony’nin yeni nesil film kamera sistemi olan VENICE, dünya çapındaki sinema profesyonelleri tarafından kısa sürede büyük beğeni topladı. İleri görüşlü fullframesensörve kullanıcı dostu kullanım özelliklerine sahip kamera İstanbul’da bir uygulamalı bir etkinlikle tanıtıldı. 

Beyoğlu’ndaki İmaj Studio’da düzenlenen workshop’ta katılımcılar Sony VENICE kamerayı uygulamalı bir oturumla yakından inceleyip “Sala Samobojcow. Hejter” filminin çekimlerinde VENICE kamerayla yaşadığı deneyimleri ve verdiği yaratıcı kararları RadekLadzcuk’tandinleme fırsatı yakaladılar. 

Çift ISO, dahili ND filtreler, yeni menü ve diğer özeliklerin setteki işleyişi konusunda deneyimlemeimkânının sunulduğu etkinlikte VENICE kameranın esnekliğini arttıracak birçok yeni özelliğe sahip V3.0 yazılımı ileExtension Kit de Türkiye’de ilk kez kullanıcılarla paylaşıldı. 

Görüntü yönetmenleri tarafından yine görüntü yönetmenleri için tasarlanan bir sinema kamerası olan VENICE 100 yılı aşkın süredir fotoğrafçılıkta bir temel olan, klasik 36x24 mm boyutlara sahip yepyeni bir Full Frame sensör içeriyor.

Özel olarak birinci sınıf sinematografi için tasarlanan bu sensör, 6048x4032 maksimum çözünürlüğe kadar görüntü yakalayabiliyor. Değiştirilebilir görüntüleyici modları sayesinde VENICE, tam bir yaratım özgürlüğü için daha önce görülmemiş sayıda sinematik en-boy oranını destekleyebiliyor. 

Kullanıcı dostu tasarımı, net ve basit menü kullanımı ile dayanıklı, güvenilir yapısıyla VENICE; kameraya değil, film çekmeye odaklanmayı mümkün kılıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad