Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Da Vinci, yeni içerikleriyle Türksat KabloTV’de

Çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan programlar hazırlayıp sunan Da Vinci Televizyon Kanalı, Türksat Kablo TV’deyeni içerikleriyle yayına devam etme kararı aldı. 



Kanal 461’de yayınlanan Da Vinci,6 yıldan bu yana Türksat izleyicisi tarafından yakından takip ediliyor. 

Çocuklar başta olmak üzere, her yaşa yönelik hazırlanan farklı eğitim seviyelerindeki bilim ve eğlence programlarını “Pasif TV İzleme’ye Hayır!” mottosuyla ailelere sunan Da Vinci, programlarını oyun tabanlı ve eğlenerek bilim öğrenme üzerine kurguluyor. 

 Da Vinci Televizyon Kanalı CEO’su Ferdinand Habsburg,Türksat ile işbirlikleri konusunda şöyle konuştu: Da Vinci Kanalı olarak çocukların ve insanoğlunun bilgiyeve yeni şeyler keşfetmeye olan ilgisini artırmayı hedefliyoruz. 

Bu misyonumuzu eğlenceli, düşündürücü ve eğitici içeriklere hem televizyon hem mobil cihazlardan kolay erişim sağlayarak izleyicilere uygun bir multi-medya ortamı sunarak gerçekleştiriyoruz.

Dünya’nın öndegelen pedagogları ve çocuk programları içerikleri geliştiricileri tarafından hazırlanan Da Vinci programları, Türkiye’deki çocukların yepyeni bir görsel tecrübe edinmesini, Dünya’nın nasıl işlediğini öğrenmesini ve en önemlisi aile içindeki paylaşımı sağlayarak bunun zevkine ailece varmalarına yönelik hazırlanmaktadır. 

Türksat Kablo TV izleyicileriyle2013’den bu yana kurduğumuz güven ve eğitim bağını yeni içeriklerimizle güçlendirmeye devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Türksat Kablo TV Genel Müdürü Sayın Cenk ŞENise şunları söyledi:

 Türksat Kablo TV olarak amacımız her zaman müşterilerimize kaliteli içeriği hızlı ve ekonomik bir şekilde sunmaktır. Bu bağlamda Da Vinci Televizyon Kanalı’nıniçerik zenginliğimize ve kalitemize sağladığı katma değerbizim için çok önemli. 

Da Vinci’nin teknoloji eğitimlerine ve aile değerlerine verdiği önemle fark yaratan, eğlendirirken öğreten bir içeriğe sahip olması ebeveynlerin çocuklarıyla beraber kaliteli zaman geçirmelerine ve çocukların daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlıyor. Müşterilerimize Da Vinci gibi yenilikçi bir kanalı sunmaktan dolayı çok mutluyuz.

Çocuklar,Da Vinci’ninödüllü ve binlerce eğitim içeriklerine yeni eklenen “Büyüyünce Ne Olsam?” programındaRobot Mühendisliği, Google Yazılım Mühendisliği, YouTube Stüdyo Müdürü, Yapay Zekâ Uzmanı, Uzay Teknisyeni, Adli Tıp Dedektifi, Meteorolog, Su Bilimci ve Spor İstatistikçisi gibi günümüzün ve geleceğin meslekleri hakkında bilgi sahibi oluyor. 

Ayrıca,“Bilim ve Ötesi” programında modern teknoloji, geleceğin bilimi, sanal gerçeklik, avatar, uzay araştırmaları, roket bilimi ve uzayda yaşam gibi konularla her yaştan izleyiciye hayatlarını olumlu yönde geliştirmenin yolları öğretiliyor.  

Da Vinci Televizyon Kanalı Hakkında 
Da Vinci Televizyon Kanalı, Afrika, Asya, Orta ve Doğu Avrupa’da olmak üzere 90’dan fazla ülkede, 18 farklı yerel dilde her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir yayın yapmaktadır. Da Vinci, 2007’den bu yana, eğitim araçlarını da kullanarak, öğrenmeyi ailenin tüm bireyleri için heyecan verici bir deneyime dönüştürme çabasındadır.

Da Vinci Televizyon Kanalı ve Da Vinci Kids Mobil Uygulaması, öğrenmenin katılım, bağlılık ve en önemlisi de eğlencenin bir arada tuttuğu hayat boyu süren, zamansız ve mekânsız bir yolculuk olduğu felsefesinden hareket eder. Da Vinci’nin en iyi eğitici eğlenceyi bulma yolundaki çabaları hiç bitmeyecektir.Çünkü keşfetmenin heyecanını ve öğrenmenin verdiği mutluluğu bilmektedir. 

 Dünya genelinde 30 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip edilen Da Vinci, Türkiye’de D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 461. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal ve Tivibu 126. Kanal’dan 24 saat HD yayın hayatına devam etmektedir. Da VinciMedya ile daha detaylı bilgiye www.davincikids.tv/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad