Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

netflix The End of the F***ing World’un ikinci sezonundan ilk kareleri paylaştı.

Netflix, Kasım ayında seyircileri ile buluşacak The End of the F***ing World’un ikinci sezonundan ilk kareleri paylaştı. 


Yeni sezonda “Alyssa” rolünde Jessica Barden yer alırken ile kadroya yeni dahil olan “Bonnie” karakterine Naomi Ackie hayat verecek. Alyssa, ilk sezonda sorunlarıya baş kalan sorunlarıyla baş etmeye çalışacak.

 Dizinin ikinci sezonunda ise kadroya yeni dahil olan Bonnie karakteriyle tanışıyoruz. Bonnie rolüyle seyircilerin karşısında çıkan Naomi Ackie, BIFA ödüllü, Leydi Macbeth ve Star Wars: Skywalker’in Yükselişi’ndeki rolleri ile tanınıyor. 

Sıkıntılı bir geçmişi olan Bonnie, Alyssa ile gizemli bir bağlantısı olan bir yabancı. Birinci sezonun finalinde son olarak bir sahilde görünen James’in kaderini merak eden dizinin hayranları ise, dizinin gösterime girmesini beklemek zorunda... 

The End of the F***ing World’un ikinci sezonunu Charles Forsman’ın ödüllü çizgi-romanlarından ilham alarak Charlie Covell yazdı. Dizinin orjinal şarkıları yine Graham Coxon imzasını taşıyor. Dizinin yönetmenliğinde ise İngiliz yönetmenler Lucy Forbes ve Destiny Ekaragha yer alıyor. 

 Clerkenwell Films ve Dominic Buchanan Productions tarafından hayata geçirilen dizinin yürütücü yapımcılığında Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Dominic Buchanan, Jonathan Entwistle ve Charlie Covell bulunuyor. Yapımcı koltuğunda ise ise Jemmy Frayn yer alıyor. The End of the F***ing World, Netflix ve Channel 4’un ortak bir yapımıdır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad