Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Trtspor 2 yayında

TRT den beklenen kanal trtspor 2 test yayına başlıyor. peki trt spor2 frekans bilgisi program akışı haberimizde


TRT SPOR 2 sayesinde spor deyince akla sadece futbol gelmesi klişesi de son bulur



peki kesintisiz yayına 27 Eylül'de başlayacak olan TRT SPOR 2 kanalı nasıl izlenir?    

TRT Spor 2 frekans bilgileri 

Uydu: 42 derece Türksat 4A ' 
Frekans: 11958 
Symbol Oranı: 27.500 
FEC: 5/6 
 Polarizasyon: Vertical (Dikey)

TRT Spor 2, Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası ile canlı yayına başlayacak 


 Ulusal ve Uluslararası bir çok spor organizasyonunun canlı yayını, atletizm'den yüzmeye, voleyboldan, güreşe, basketboldan bisiklete kadar spora dair her şey bu ekranda olacak. 

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TRT Genel Müdürlüğü işbirliğinde hayat bulan bu dev projenin amacı spor kültürüne katkı sağlamak. Kamu yayıncısı TRT, her zaman olduğu gibi yine şifresiz ve hiç bir ek ücret olmadan bu hizmeti sizlerle buluşturuyor. 

TRT'den dev adım 21 Eylül 2019 Cumartesi 10:49 - Son Güncelleme 21 Eylül 2019 Cumartesi 11:40 Türk spor medyasının amiral gemisi TRT Spor, dev bir projeyi hayata geçirdi. 

Tüm spor branşlarının yeni adresi TRT Spor 2 test yayınına başladı. Ulusal ve Uluslararası spor organizasyonları... Atletizm'den güreşe, yüzmeden voleybola, tenisten bisiklete, basketboldan haltere kadar tüm branşlar...

Sporun tüm renkleri, TRT Genel müdürlüğü ile Gençlik ve Spor bakanlığı iş birliğinde spor severler ile buluşacak. Türk spor medyasının amiral gemisi TRT Spor, dev bir projeyi hayata geçirdi. Tüm spor branşlarının yeni adresi TRT Spor 2 test yayınına başladı.trtspor

Top Post Ad

Below Post Ad