Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV’yle Evlerde Sinema Keyfi

Philips TV, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak filmleri kumandasındaki Netflix tuşuyla evlerinize getiriyor. Kış geldi, havalar soğudu. 


Bir fincan sıcak çikolata eşliğinde, yumuşacık battaniyelerin altında favori dizi ve filmleri izlemek evde geçirilen zamanı eğlenceli hale getiriyor. 

 Televizyon ekranındaki renkleri dışarı taşıran Philips TV; ekranı olduğundan büyük gösteren ve renklere canlılık veren Ambilight özelliği sayesinde dizi ve filmler çok daha keyifli bir hale geliyor. İşte Philips TV’den soğuk kış günlerinde ev keyfinize keyif katacak kış temalı film önerileri:

The Knight Before Christmas Ortaçağ’a ait bir şövalye, büyülü bir şekilde günümüze ışınlanır ve bir lise öğretmenine aşık olur. 2019 Netflix yapımı The Knight Before Christmas filmini Monika Mitchell yönetiyor. 

Macera, dram ve komedi türündeki filmde Vanessa Hudgens ve Josh Whitehouse başrollerde. A Christmas Prince The Royal Baby İlgiyle izlenen ‘A Christmas Prince’ filminin yeni bölümü, Philips TV’yle izlenecek en güzel film olabilir. Filmdeki bembeyaz kar manzaraları Ambilight’ın etkileyici renkleriyle capcanlı gözüküyor. 

Love Actually Son on yılın en iyi romantik komedi filmlerinden biri Love Actually de tabii ki listenin olmazsa olmazı. Filmin tüm şarkıları ve romantik sahneleri çoktan ezberlere kazınmış da olsa, kimsenin bir Love Actually’e daha itirazı olmaz!  

A Bad Mom’s Christmas Kız kıza organize edilen bir pijama partisinden daha keyifli ne olabilir? İşte bu çılgın komedi filmi. 

TP Vision Hakkında 
Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. 

TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor.

 Birleştirilen bu güçlü yanlarla pazara yüksek kalitede, sofistike tarzı ile akıllı ve kullanımı kolay ve ince tasarımlı televizyonlar sunarken tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin’de Philips marka TV’ler satan ve pazarlayan TPV’ye yüzde 100 aittir. 

TPV Grubu yıllar içindeki büyümesini ölçek ekonomisini ve AR-GE, üretim, lojistik verimlilik ve kalitesindeki temel yeterliliklerini güçlendirerek sürdürürken, dünya çapında çeşitli ülkelerde de yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlıyor. Twitter: @TPVision

Top Post Ad

Below Post Ad