Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

flo'da yüzde 40'a varan indirim

flo.com.tr’de dünyaca ünlü markalara avantajlı indirimlerle ‘tıkla şıkla’! 


Her moda ve tarza uygun modeller sunan FLO, 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu flo.com.tr’ye özel %40’a varan indirim avantajı ile sunuyor. Ebru Şahin’in seçimlerinin de yer aldığı flo.com.tr, en renkli ve modern tasarımları bir tıkla şıklıyor! 

Sürekli yenilenen içeriğiyle ve her yaşa uygun modelleriyle en pratik yoldan alışveriş yapma imkânı sunan flo.com.tr, online alışveriş günlerine özel %40’a varan indirimlerle yeni sezona renk katıyor. Ebru Şahin’in en trend sneaker seçimleri flo.com.tr’de…

 FLO’nun Yeni Sezon Sneaker Koleksiyonu’nun marka yüzü olan Ebru Şahin, sportif tarzı ve trend seçimleriyle flo.com.tr’de tıkla şıkla diyor. Ebru Şahin’in her tarza kolaylıkla uyum sağlayan modellerden oluşan sneaker seçkisi, kadınların stiline dinamik bir dokunuş yapıyor. 

 Koleksiyonda dikkat çeken hologram detaylı kalın tabanlı sneaker modelleri adeta modanın zirvesinde! Beyaz rengin ön planda olduğu modeller, kalın ve saydam taban, neon renk, nefes alan yüzey, yılan deseni, renkli bağcık gibi detaylarla dikkat çekiyor. 

Günlük yaşamın kurtarıcısı sneakerlar, skinny jeanler, pileli etekler ve uçuş uçuş elbiselerle modern bir görünüm yaratırken, blazer ceketlerle de şık bir kombin alternatifi oluşturuyor. Hem gündüz hem de gece için seçenekler sunan marka, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. 

Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden en trendlerine kadar pek çok ayakkabı alternatifinin yer aldığı flo.com.tr’de, yapılan her alışveriş sonrasında 60 gün iade süresi bulunuyor. 

150 TL üzerinde yapılan alışverişlerde ise kargo ücretsiz. Sosyal mesafeyi koruduğumuz ve evde kaldığımız bu dönemde tüm siparişler hijyenik koşullarda paketleniyor. 

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nu www.flo.com.tr web sitesinde kolayca bulabilirsiniz…
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad