Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Da Vinci TV’den Çocuklara Bayram Ekranı

Ailelerin tüm tv platformları üzerinden ulaşılabildiği çocuk ve eğlenceli öğrenme kanalı Da Vinci TV, Ramazan Bayramı’nda evlerinde ekran başında sıkça vakit geçirecek çocuklara verimli bir ekran hazırladı. 


Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu Hafta sonları 15.00’da Kaptan Pin’le Uzay Yolculuğu bayramda da devam edecek. Kaptan Pin ve renkli ekibi, güvenilir uzay araçları Umflier ile uzay, zaman, hacim ve boyutlar arasında ilerliyorlar. 



Her bölümde bilimle çözülebilen farklı bir sorunla karşılaşıyorlar. Umflier'deki kötü bir gün, bir kara deliğe veya zaman sıçramasına yol açabilir. Bazen deneyleri planladıkları gibi gitmese de Kaptan Pin ve ekibi asla korkmuyor ve bilimle her şeyin üstesinden geliyorlar.  

Görevimiz: İnsan Vücudu Doktor Chris ve Doktor Xand Van Tulleken gerçek hastalarla ilgilenecek ve "Tıp" biliminin ve biyolojinin büyüleyici dünyasını keşfedecekler. Vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini yakından inceleyecekler. 

Doktorluk mesleğine gönül vermiş çocuklar programın 22 Mayıs’ta yayınlanacak bölümünde, Doktor Chris ve Doktor Xand hapşırdığımızda vücudumuzda neler olduğunu gösterecekler. Dr. Chris hastanenin acil servisinde gerçek bir insan beyni gösterecek, acil serviste eline kanca batmış ve burun deliğine tırnak kaçmış hastaları iyileştirecekler. 

Bayramda evde yemek yapmak isteyen çocuklar, Genç Şef Matilda Ramsay’ye göz atabilir. Ünlü şef Gordon Ramsay'nin kızı Matilda, 23 Mayıs Cumartesi günü 10.00’da başlayacak yeni bölümünde babasıyla bir Amerikan TV programına katılacaklar. Matilda, sunucu James Corden için klasik İngiliz bifteği, böbrek turtaları ve meyveli hint turşusu yapacak. 

 İcatlar Dünyası 24 Mayıs Pazar günü sunucu Alie Ward, robot futbolculardan bebekleri güvende tutmak için kullanılan teknolojiye kadar büyüleyici icatlar sunacak. İcatların mucitleriyle buluşacak, fikirden üretime kadar olan yolculuklarını öğrenecek ve inovasyon tarihi hakkında bilgiler verecek. 

Bunu Daha İyi Nasıl Yaparım? 25 Mayıs Pazartesi günü okul çocukları tarafından sunulacak bu eğlenceli programda, sanat ve zanaattan yemek pişirme ve şakalara kadar her türlü şaşırtıcı şeyin nasıl yapılacağı anlatılacak.

Top Post Ad

Below Post Ad