Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Tivibu ve Da Vinci TV’den ‘Baba’ Yarışma

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV ile çocuklara hem eğitici hem eğlenceli bir mobil oyun ekranı yaşatmak için Babalar Günü’ne özel yarışma düzenliyor.  

50 kişiye bir yıllık Azoomee aboneliği 
Yarışmayı kazanan 50 talihli Da Vinci TV’nin mobil uygulaması olan COPPA sertifikalı Azoomee’den bir yıllık abonelik kazanacak. Azoomee ile çocuklar 21’inci yüzyıl becerilerini, merakını ve hayal gücünü besleyen dijital oyunlar ve videolara kolayca erişebilecek.  



Son katılım tarihi 21 Haziran 
Yarışmacılar önce 10-21 Haziran 2020 tarihleri arasında @azoomeekids_tr ve @tivibu Instagram hesaplarını takibe alacak. Ardından Tivibu’nun Instagram resmi hesabı üzerinden kampanya için paylaşılan posttaki ‘Şimdi çocuklarınızın babaları ile oynamayı en sevdiği oyun nedir?” sorusuna yorumlarda yanıt verecek. 

Yanıtlarında 3 arkadaşını etiketleyen herkes yarışmaya katılabilecek. Katılımcıların yanıtları jüri tarafından değerlendirilecek. 

Yarışmayı kazanan 50 kişi, 24 Haziran’da Tivibu’nun @tivibu Instagram resmi hesabından duyurulacak. Da Vinci TV’nin mobil uygulaması Azoomee kodlama, bilim, matematik, sayılar, bulmacalar, mantık, problem çözme, strateji, meydan okuma, zekâ oyunları ve yaratıcılık konularında birçok eğlenceli, eğitici oyun ve etkinlik barındırıyor.

Konusunda uzman eğitim teknolojistleri tarafından yaratılmış kaliteli içerikleri ve algoritmasız arka planıyla YouTube Kids ve Netflix Kids’den farklılaşan Azoomee, AppStore’lardan ücretsiz indirilip 30 gün ücretsiz kullanılabiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad