Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV, İki EISA Ödülü Kazandı

Markanın OLED TV’leri rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. 

Philips 55’’ OLED805 modeli, 2020-2121 EISA Satın Alınabilecek En İyi OLED TV Philips 65” OLED+935 modeli, 2020-2021 EISA Yılın Ev Sinema TV’si ödülünü almaya hak kazandı. 




 TP Vision çatısı altında yer alan Philips TV, OLED teknolojisini baştan beri destekleyerek uzun süredir ürünlerinde güçlü P5 görüntü işleme özelliğini özgün Ambilight teknolojisiyle birleştiriyor. 

Philips OLED TV’ler; televizyon pazarında görüntü ve ses kalitesi için standartları belirleyerek prestijli EISA ödülü de dahil olmak üzere bugüne kadar diğer birçok seçkin kuruluş tarafından ödül almaya hak kazandı. 

 

Philips TV; 2020 EISA kazananlarının açıklanmasıyla Satın Alınabilecek En İyi OLED kategorisinde arka arkaya 4.kez, Ev Sinema TV’si kategorisinde arka arkaya 3.kez EISA ödülü kazandı. 


Dünya çapında tüketici teknolojisi gurularından oluşan ve 29 ülkeden 55 derginin de katılım gösterdiği EISA (Expert Imaging & Sound Association), yaklaşık 40 yıldır son teknolojiye sahip ve sektöründe çığır açan ürünleri oyluyor.  

Philips TV 55OLED805 modelini 2020-2021 yılının en iyi OLED TV’si seçen EISA jurisi: 
“Philips’in yeni orta segment OLED TV’si, Android TV’nin tüm akıllı özelliklerini evrenselleşmiş HDR desteğiyle birleştiren bir ürün. Görüntü işleme özelliği ve 4K HDR görüntü sayesinde disk ve harici dijital kaynaklardaki görüntü kalitesini yükseltiyor. 

Yapay zeka ve P5 işlemcisi ekran görüntüsünü daha keskin, canlı ve berrak hale getiriyor. Tüketiciler ulaşılabilir fiyata göz alıcı bir TV’ye sahip olabiliyor.’’ dedi. 

 Philips TV 65OLED+935 modelini 2020-2021 döneminin en iyi Ev Sinema TV’si olarak oylayan EISA jürisi: ‘’Olağanüstü ses ve görüntü, Philips’in OLED 4K TV’sinde bir araya geldi. OLED+935 modeline ses uzmanı ünlü Bowers&Wilkins’ın 3.1.2 hoparlör sistemi entegre edildi. 

TV’de bulunan 4 taraflı Ambilight özelliği hali hazırda etkileyici bir görüntüye sahip olan TV’yi büyüleyici bir ev sinema TV’si haline getirmiş.’’dedi. 55OLED805, başlıca Avrupa pazarında satışa sunuldu. OLED +935 modeli ise 1 Eylül tarihinde raflardaki yerini alacak.

Top Post Ad

Below Post Ad