Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi’ni Kaçırma

TV+ ve Da Vinci TV, çocukların teknoloji eğitimini desteklemek için “VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi” düzenleyecek. 


Çocuklar, bu online atölyede VEXRobotics’in yeni yazılımı #VEXCode VR ile evde robot olmadan da uzaktan kodlamayı öğrenecek. 



 Online televizyon platformu TV+ ve en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV’in iş birliğiyle düzenlenen bu keyifli online STEM atölyesine katılacak 8-12 yaş arası 10 çocuk özel bir çekilişle belirlenecek. 

 Yazın çocukların evde geçirdikleri zamanı hem eğlenceli hem de yeni bilgiler öğrenerek geçirmeleri için düzenlenen dijital atölye çekilişine aileler, 10-21 Ağustos tarihleri arasında @tvplus ve @davinciturkiye Instagram resmi hesapları üzerinden paylaşılan yarışma postundaki adımları takip ederek katılacak. 

Kazanan çocuklar, www.tvplus.com.tr web sitesi ve sosyal medya hesaplarından 24 Ağustos günü açıklanacak. 

 05 Eylül Cumartesi günü 11.00 – 12.30 saatleri arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek TV+ ve Da Vinci TV’nin Robotik ve Kodlama Atölyesi’nde çocuklar, evlerinde robotları olmasa dahi gerçek robot varmış gibi tüm robot özelliklerini kullanabilecek ve VR teknolojisinden yararlanarak VEXCode VR ile uzaktan eğitimle kodlama eğitimi alacaklar.

Top Post Ad

Below Post Ad