Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Otomobillerin Büyüleyici Dünyası Ekim’de Fast&FunBox Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&FunBox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboad, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor. 
 

Fast&FunBox HD, Ekim ayında otomobillerin büyüleyici dünyasını, birbirinden ilginç yapımlarla ekrana getiriyor. 
 
Supercar TV Bölüm 1 – 9 Ekim Cuma - Saat: 20:30 Cuma gecesi, caddelerde kullanıma uygun, yüksek performanslı, egzotik spor otomobiller olarak tanımlanan Supercar dünyasına giriş yapacağız. 


 
Shmee250 dijital kimliği ile 1,7 milyon YouTube ve 1,3 milyon Instagram takipçisi olan küresel sosyal medya fenomeni Tim Burton, hayranı olduğu Supercar’ların dünyasını, kendi gözünden anlatacak. 
 
Büyük Pist Yarışı (GP Racing on Track) Bölüm 27 – 10 Ekim Cumartesi - Saat: 17:00 Her noktada teknoloji, her virajda heyecan, her düzlükte serüven. 
 
Cumartesi akşam üstü ekranlara gelecek Büyük Pist Yarışı, Formula 1 dünyasının baş döndürücü öyküsünü anlatmaya devam ediyor. 
 
Vites Değiştirme (Shifting Gears) – 11 Ekim Pazar – Saat 20:00 Pazar gecesi ekranlara gelecek Vites Değiştirme, gezegendeki en gelişmiş makineleri konu alıyor. 
 
Yarış pistlerinden caddelere, en güncel haberleri, teknolojik araştırmaları, gelişme ve tasarımları aktaran yapımda, en yeni modeller, ve konsept araçlar, uluslararası otomobil fuarları ekranlara taşınıyor. 
 
Fast&FunBox izlemek isteyen adrenalin tutkunları, seçkin TV platformları TV+ Kanal 83, KabloTV Kanal 231, D-Smart Kanal 71 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor.
 
SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor.
 
SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
 
 SPI International Hakkında: 
SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 65 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır.
 
Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor.
 
Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir. Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar.

Top Post Ad

Below Post Ad