Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

İstegelsin’de Zubizu'ya Özel 50 TL İndirim

ZUBİZU 4 milyona yakın üyesine istegelsin ile indirim ayrıcalığı sunan yepyeni bir kampanya başlattı
 

 İstegelsin uygulaması veya web sitesinden yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişte geçerli 50 TL indirim kodu ZUBİZU'da. 
 


Online süpermarketiniz istegelsin ile taptaze meyve ve sebzelerden temel gıda ürünlerine, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden bebek ve çocuk malzemelerine, sağlık ürünlerinden temizlik ürünlerine, küçük ev aletlerinden ofis malzemelerine 7.000 çeşit ürün kapınıza gelsin. 
 
Evinizin bütün ihtiyaçlarını seçtiğiniz saatte kapınıza getiren istegelsin, bir süpermarketten daha fazlası oluyor. 15 Ocak itibariyle ZUBİZU üyeleri istegelsin uygulaması veya web sitesinden yaptıkları 250 TL ve üzeri harcamalarda geçerli 50 TL indirim kodu kazanacak. 
 
ZUBİZU uygulaması üzerinden 50 TL indirim kodunuzu hemen alın, markete gitmenize gerek kalmadan alışverişinizi yapın. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ZUBİZU uygulamasından ulaşabilirsiniz.  
 
Kampanya katılımı 
Kampanya 15 Ocak – 31 Ocak 2021 tarihlerinde geçerlidir. 1500 kişi ile sınırlı kampanyadan her kullanıcı sadece 1 kez faydalanabilir. İndirim koduna sahip kişilerin kampanyadan faydalanabilmesi için ZUBİZU üzerinden aldıkları kupon kodlarını İstegelsin alışverişlerinde ödeme öncesi Kupon Kodu alanına girmeleri gerekmektedir.

Top Post Ad

Below Post Ad