Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

oppo ile Kusursuz Manzara Fotoğrafları Çekin

OPPO, oksijenin bol olduğu doğa ve bembeyaz karın hakim olduğu bölgelerde karşılaşacağınız kusursuz manzaraları görüntülemek ve anı ölümsüzleştirmek için kısa gezi programlarınızda size eşlik ediyor. 
 

Okullarda sömestr döneminin başlamasıyla birlikte, aileler de tüm eğitim-öğretim dönemini ekran başında geçiren çocuklarıyla kısa gezi programları yapmaya başladı. 
 
Yapılan programlarda oksijenin bol olduğu doğa ve bembeyaz karın hakim olduğu bölgeler daha çok ön plana çıkıyor. 
 
Kısa gezi programları yapanlara yol boyunca karşılaşabileceği kusursuz manzaraları görüntülemek ve ailesiyle birlikte geçirdiği vakti ölümsüzleştirmek için dünyanın önde gelen lider akıllı telefon markası OPPO eşlik ediyor.  


 
A Serisi ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor 
OPPO'nun A Serisi modelleri kusursuz manzara fotoğrafları çekebilmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi size sunuyor. 
 
Seride yer alan, 6.5 inç ekran genişliğine sahip A72, ana kamerada 48MP çözünürlük sunan dörtlü kamera düzeneğiyle birlikte geliyor. 48 MP Ultra HD ana kamera kullanıcılara hareket halinde kullanılabilen, görüntülerdeki detayları daha net keşfetme olanağı sağlıyor. 
 
Ultra Gece Modu 2.0, insan gözünün görebileceği parlaklığı ve ayrıntıları aşan gece fotoğrafları çekilmesini mümkün kılıyor. Serinin bir diğer modeli olan, 6.4 inç ekran genişliğine sahip A91 de, şık tasarımının yanı sıra profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. 
 
48 MP ultra geniş açılı makro dörtlü kamera ile donatılan OPPO A91'in çok yüksek çözünürlük ve ışığa duyarlılık sunan kamera özellikleriyle gece veya gündüz istediğiniz ayrıntıları çekebilmeniz mümkün. Ultra geniş açılı makro lens ayrıntılı, neredeyse sanat eseri niteliğinde fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor. 
 
 Serinin son modeli olan, 6.4 inç ekran genişliğine sahip A73 ise çekim yapılan ortamdaki görüntülerin gerçekten öne çıkmasını sağlamak için yapay zeka destekli kameralarla donatıldı. 
 
Akıllı telefonun ana kamerası, derin öğrenme algoritmaları aracılığıyla renkleri daha canlı hale getiren veya çevredeki ortam parlaklığına ve renklerine göre portreleri güzelleştiren Yapay Zeka Parlak Renk Modu özelliğiyle geliştirildi.  
 
Reno4 Lite fotoğrafa yapay zekayı katıyor 
OPPO'nun Reno4 Serisi'nde yer alan, 6.4 inç ekran genişliğine sahip Reno4 Lite modeli, ana kamerası 48MP çözünürlüğünde olan 4lü kamera ile birlikte geliyor. 
 
Gerçek bir portre uzmanı olarak tasarlanan Reno4 Lite'ın önde 2, arkada 4 olmak üzere toplam 6 yapay zeka portre kamerasıyla bir profesyonel gibi çekim yapabilirsiniz. 
 
Reno4 Lite, çekilen fotoğraftaki yüzün bulanık bir görüntüsünü düzeltmek veya eksik kalan boşlukları doldurmak için yapay zeka yüz rekonstrüksiyon teknolojisini kullanıyor. 
 
Yapay Zeka Süper Net Portre özelliğindeki derin öğrenme teknolojisi sayesinde çekilen portrelerde en ince ayrıntılar bile yeniden yapılandırılabiliyor. 
 
Reno4 Lite modelinde bulunan Yapay Zeka Renkli Portre özelliği sayesinde fotoğraflamak istediğiniz nesneyi renklendirip arka planı siyah beyaz bırakabiliyorsunuz. 
 
Reno4 Lite'ın Yapay Zeka Gece Portresi ile harika gece portre çekimleri yapabilmeniz de mümkün. Gece şehir çekimleri için uygun olan bokeh efektini ekleyerek öndeki nesneyi ya da kişiyi belirginleştirip arka planı bulanıklaştırabilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad