Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Huami Corporation, Adını Zepp Health Olarak Değiştirdi

Yeni isim, şirketin genişleyen sağlık teknolojisi portföyünü ve endüstriyel sağlık hizmetleri teknolojisindeki büyümesini yansıtıyor. 
 

Amazfit markasının yaratıcısı Huami Corporation, şirketin adını “Zepp Health Corporation” (NYSE: ZEPP) olarak değiştirdiğini duyurdu. 
 


Şirket tarafından yapılan açıklamada isim değişikliğinin yurtdışı pazarında geçerli olduğu bildirildi. 
 
Zepp ismi, şirketin sağlığı teknolojiyle birleştirmesine, mevcut ürün portföyünü genişletmesine ve endüstriyel sağlık hizmetleri teknolojisi pazarına olan taahhüdünü daha iyi yansıtmasına hizmet etmek üzere tercih edildi. Zepp ayrıca dilleri, kültürleri ve sınırları aşan, hatırlanması kolay bir isim olarak öne çıkıyor. 
 
Akıllı sağlık teknolojisinde endüstri lideri olan Zepp Health, şirketin biyometrik verileri ölçmek ve klinik sağlık sonuçlarını iyileştirmek için, eyleme geçirilebilir önerilerde bulunmak üzere teknoloji kullanımını öne çıkaran yeni yönünü kapsıyor. 
 
Zepp Health, genişleyen akıllı sağlık ürünleri yelpazesini ve sigortacılar, sağlık hizmetleri sağlayıcıları, işverenler, ilaç şirketleri ve benzerleri için analitik hizmetleri yönlendiren yapay zeka çipleri, biyometrik sensörler ve sağlık verileri algoritmalarından oluşan tescilli bir teknoloji platformu geliştirdi. 
 
2011 yılında Silikon Vadisi'nde kurulan tanınmış bir uluslararası marka olan Zepp, küresel ölçekte sensörler yardımıyla golf, beyzbol ve tenis oyuncularının performanslarının izlendiği güçlü bir ağa sahip. 
 
Bununla yanı sıra Zepp, veriye dayalı sağlık çözümlerine güç veren donanım ve yazılım teknolojilerinden yararlanarak üst düzey akıllı saatler ve dijital sağlık yönetimi hizmetleri sunuyor. 
 
Şirket, Amazfit akıllı saatler başta olmak üzere giyilebilir akıllı teknoloji ürünleri serisinin yanı sıra, dijital sağlık yönetimi ve hizmetleri için Zepp isimli mobil uygulamayı da kullanıcılara sunuyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad