Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Red Bull TV artık Türkçe!

Red Bull’un dans, müzik ve sporun çeşitli branşlarında dünya çapında üretilen içerikleri artık Türkçe olarak Red Bull TV uygulamasında yayında. 
 

21 Nisan 2021 tarihinden itibaren seçkin Red Bull TV içeriklerine, https://win.gs/rbtvturkiye üzerinden, Red Bull TV uygulaması üzerinden, tüm dijital cihazlardan ve akıllı televizyonlardan ücretsiz olarak erişmek artık mümkün.
 
Platformda, Red Bull’un dans, müzik ve sporun çeşitli branşlarında dünya çapında üretilen içerikleri artık Türkçe olarak Red Bull TV uygulamasında yayında. 


 
21 Nisan 2021 tarihinden itibaren seçkin Red Bull TV içeriklerine, https://win.gs/rbtvturkiye üzerinden, Red Bull TV uygulaması üzerinden, tüm dijital cihazlardan ve akıllı televizyonlardan ücretsiz olarak erişmek artık mümkün. Platformda, Türkçe ve Türkçe altyazılı olarak 7 bin dakikalık içerikle alışılmışın dışında hikayeler sunuluyor. 
 
 Dünya genelinde macera, spor, dans ve müzik tutkunlarının büyük ilgiyle izlediği Red Bull TV artık ücretsiz olarak Türkçe dilinde ve Türkçe altyazılı olarak Türkiye kullanıcılarının hizmetinde. 
 
Bütün dünyadan ilham veren insanların hikayelerinin yanı sıra Türkiye yapımlı ‘Köklere Dönüş’, ‘Searching For Sound’, ‘Part of The Game: Istanbul’ isimli içerikler de platformda olacak. Öncelikli olarak 7 bin dakikalık Türkçe içeriğin sunulacağı platforma gelecek günlerde yeni içerikler de eklenecek. 
 
Yaklaşık 5 gün boyunca hiç durmadan seyredebilecek kadar çok Türkçe içeriğe sahip olan Red Bull TV, birçok ilham veren sporcu, müzisyen ve kişinin hikayesini sunuyor. Red Bull TV uygulaması, tüm dijital cihazlardan ve akıllı televizyonlardan adresi üzerinden ücretsiz edinilebilir. 
 
Türkiye’de üretilen içerikler dünyanın beğenisini kazandı Efsane Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun yaşam serüveni ve 5 dünya şampiyonluğunun öyküsünü canlı tanıklarla aktaran 'Köklere Dönüş' isimli belgesel, Türkiye müziğinin kökenini araştıran Tolga Böyük ve VEYasin’in heyecanlı ve gizemli yolculuğu ‘Searching For Sound’, İstanbul’daki en iyi mobil ve PC oyuncuların özgün hikayesini aktaran ‘Part of The Game: Istanbul’, Red Bull TV’de yer alacak yerli içeriklerden sadece birkaçı. 
 
İstanbul sokaklarında Formula 1 araç sesleri yankılandı 
Ayrıca Red Bull Media House yapımı, İstanbul’un tüm dünyaya tanıtılmasında rol oynayan ‘Istanbulls’ isimli Formula 1 için gerçekleştirilen film de Red Bull TV’de ilgi çekecek içeriklerden bir diğeri. 9 yıl aradan sonra Kasım 2020’de yeniden Türkiye’de gerçekleştirilen Formula 1 öncesinde, Red Bull Racing ve Scuderia AlphaTauri pilotları İstanbul halkına büyük bir sürpriz yaşatmıştı. 
 
İstanbul’un en güzel noktalarında F1 araçlarıyla trafiğe çıkmış, sokakları ve otobanları motorlarının sesiyle doldurmuştu. Başarılı pilotlar, ayrıca Asya ve Avrupa’nın tam ortasında pit stop gerçekleştirerek birçok ilke de imza atmıştı. 
 
Dünya çapında milyonlarca kez izlenme rekoru kıran yerli ve uluslararası belgeselleriyle Red Bull TV uygulaması, 21 Nisan 2021 tarihinden itibaren tüm dijital platformlardan ücretsiz olarak ulaşılabilecek. 
 
Sene boyunca motor spor dünyasından Drift Masters Avrupa Şampiyonaları, bisiklet dünyasından Uluslararası Bisiklet Birliği turnuvaları, dans dünyasından Red Bull BC One finalleri ve Red Bull Neymar Jr’s Five Dünya Finali gibi önemli etkinliklerin canlı yayınları da Red Bull TV’de izleyiciyle buluşacak.

Top Post Ad

Below Post Ad