Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Spotıfy Kitaplığın Yeni Tasarım Ve Özellikleriyle Karşınızda

Spotify, bugün mobil kullanıcılar için duyurduğu "Kitaplığın" bölümünün yeni versiyonu ile müzikseverlerin koleksiyonlarını kolayca keşfetmeleri ve kaydettikleri müzik ile podcast'lerine daha hızlı bir şekilde ulaşmaları için geliştirilmiş bir yol sunuyor. 
 

Güncellenen tasarımı ve eklenen özellikleriyle yeni “Kitaplığın”, dinleyicilerin içerik aramaya ve koleksiyonlarını düzenlemeye daha az zaman harcamalarını, yıllar içerisinde sevdikleri müzik ve podcast'leri keşfetmeye ve hatta yeniden keşfetmeye ise daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacak. 
 


İşte yeni özellikler: 
Hem müzik hem de podcast koleksiyonuna göz atmak ve arama yapmak artık hem çok daha kolay hem de hepsi tek bir yerde. Yeni dinamik filtreler, koleksiyonunuz içerisinde gezinmenizi kolaylaştırıyor. 
 
Kaydettiğiniz ve eşleşen içerikleri görmek için albüm, sanatçı, şarkı listesi veya podcast arasından seçim yapabilirsiniz. 
 
Ardından, örneğin hareket halindeyseniz, çevrimdışı* olarak kullanılabilen tüm içeriğinizi tek seferde görüntülemek için İndirilenler filtresine dokunmanız yeterli. 
 
 Gelişmiş sıralama seçenekleri ile içeriklerinizi; alfabetik olarak, en son çalınanlara göre veya içerik oluşturucusunun ismine göre görüntüleyebilirsiniz. En çok dinledikleriniz üzerinde daha fazla kontrol ve daha kolay erişim. 
 
İstediğinizde, anında ulaşabilmek için seçeceğiniz dört albüm, çalma listesi veya podcast yayınını sabitleyebilirsiniz. "Sabitle" seçeneğini görüntülemek için bu içerikleri sağa kaydırmanız yeterli. 
 
Albüm, çalma listesi ve podcast kapaklarını geniş bir şekilde görüntülemek ve beğendiğiniz içerikleri daha görsel bir şekilde sıralamak için yeni Grid görünümünü kullanabilirsiniz. Yeni “Kitaplığın” önümüzdeki hafta tüm iOS ve Android kullanıcılarının erişimine sunulacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad